0

Fikk ikke ny bil levert til avtalt dato

spurt 2020-09-14 09:14:50 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg fikk også samme overraskende beskjed fra forhandler når dagen jeg var forberedt på å få utlevert min ID.3 kom 11 september fikk jeg beskjed om at den ikke kunne leveres! Det skulle ikke være en overraskelse for Møller Bil at leveranse av så mange biler på en og samme dag blir utfordrende men det ser ut til at planleggingen av dette var « vel optimistisk» Jeg vet heller ikke når bilen min vil bli levert! «Skjerpings Møller Bil» dette var skuffende!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-14 10:49:07 +0100

Heisann – ja, skjønner at dette er litt kjedelig når du allerede her fått en dato. Jeg har ikke hørt noe om dette og kjenner heller ikke til årsaken. Om det bare er kapasitetsproblemer eller andre ting som ligger til grunn for dette er jeg dermed ikke kjent med.

Men jeg stusser nesten litt på dette med kapasitetsproblemer når kundene har fått en dato. Da her jeg mer tro på at bilene har blitt forsinket i transport / distribusjon, at de venter på en ny oppgradering eller noe i den dur.

Bilen er nok uansett ikke langt unna. Så du får bare smøre deg med bitte litt ekstra tålmodighet her.

Den som venter på noe godt … etc.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger