0

Peugeot 505

spurt 2020-09-04 10:20:58 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei

Jeg har gått litt rundt med tanken om en Peugeot 505 som bruksbil. Dette er jo en liten klassiker som virker ganske sjelden nå til dags, og tanken på å ha denne som bruksbil (og veteranbil) må jo være utrolig digg. Jeg mener, når var det sist du så en 505 i trafikkbildet? Dette var også kjent for å være en solid bil, og sannsynligvis også den ultimate Afrika-bilen sammen med 504. Jeg regner med at du har litt kjennskap til denne, siden du har vært mekaniker hos Bertel O. Steen?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-04 10:31:17 +0100

Ja – det er virkelig langt imellom disse bilene nå. Kan ikke huske sist jeg møtte en på veien. Bilene var jo relativt solide og driftssikre. Men absolutt ikke feilfrie. Jeg kjenner bilene godt, jeg har eid 505 selv og jobbet med Peugeot i den tiden de var på topp.

Vanlige feil var lekkasje i toppakningen da de løse sylinderforingene gjerne flyttet seg. Foringene i bakstillingen som løsnet i vulkingen og kullstiften til kjølevifte som satt fast, for å nevne noe.

Men bilene var romslige og komfortable. De er absolutt verdt å ta vare på – det er neimen ikke mange igjen. Dessuten liker jeg designet også. Både på 504 og 505.

Kommer du over et bra eksemplar er det bare å kjøpe!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar