0

mustang mach e

spurt 2020-09-02 11:58:56 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Dette er mer en kommentar til den norske fordsjefen som kjører Oslo - Trondheim i en tyskregistrert bil i Norge. Dette er vel ifølge tolloven ulovlig og skatteetaten er vel interessert i avgiftene som må betales. Etter som jeg leser loven så har en nordmann kun lov til å kjøre utenlandsregistrert bil dersom den som eier bilen er bisitter og har gyldig førerkort for å kjøre i Norge. Men nå har vel Ford råd til å betale avgiftene som skal til for å registrere bilen på fordsjefen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-02 18:06:18 +0200

Ja, dette fremstår som å være langt utenfor det man normalt sett kan søke om dispensasjon for! Men så var det kanhende en elbil om jeg skal tolke overkskriften, der er det vel null og niks avgifter. En helt annen ting er at dette nok kan være festlig i forhold til bilens forsikring, det spørs som Ford Norge ville dekket gildet om Ford-sjefen var uheldig og havnet i feil kjørebane og sendte en hel familie på sykehus og det som verre er! Så nei, dette var ikke bra! Glimrende observert!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar