0

Har du noen bra tips til førstegangs-bil?

spurt 2020-08-31 20:32:38 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg er på utkikk etter en rimelig, men bra/driftssikker førstegangs-bil opptil 50 000kr. Ønsker helst en bil med flere seter, og en som gjerne er litt tøff. Har du noen tips, til biler som er billige, driftsikker og gjerne litt fine/tøffe?

Takk for svar. Mvh Joakim

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-01 19:12:38 +0100

Tja, for et såvidt lavt budsjett er det beste valget du kan gjøre, en bil det står "Skoda" på, om du leter litt finner du rimelig greit en bil i god stand, og du får en vesentlig nyere bil enn om du f.ex går for mer populære "ungdomsbiler", f.ex BMW....VW Golf....og så videre. Octavia er et godt valg med Golf i bunnen, de fleste bilene i markedet har en TDI-motor under panseret. Da får du kraftoverskudd og må lære deg å kjøre på momentet fremfor å jage turtall. Akkurat det er en god ting for en ungdom: du lærer deg å kjøre jevnere og mer defensivt samtidig. Og nei, en TDI er IKKE "dau", det er kun idioter som aldri har kjørt diesel som kommer med sånt viss-vass. Den kloke kaster et raskt blikk på speedometeret...der vil du se med egne øyne at nåla flytter seg minst like raskt oppover som med en tilsvarende bensinmotor under panseret.

Det eneste du skal være litt forsiktig med mhp Skoda: de SMÅ bensinmotorene med kamkjede, i store trekk fra før 2013, har en heller dårlig kjedestrammer...det er stay away! Ellers får du veldig mye Fabia for det budsjettet du har, spesielt stasjonsvognutgaven har et ganske greit design. Et alternativ til Skoda er faktisk Ford Focus og Ford Fiesta, der får du også mye for pengene og rimelig grei driftsikkerhet. Samken er dog som baken, etter mitt hode er Skoda det reneste Kinder-egget: mye god bil for pengene, driftsikre som få, og både fine og tøffe. Om du ikke deler oppfatningen av at verken Skoda eller Ford erfine og tøffe, vel, da er det helt sikkert andre biler der ute du vil oppleve som både "fine" og "tøffe", men da går du glipp av dette med MYE GOD BIL for pengene, og du kan ofte glemme dette med driftsikkerhet. Vær også ops på at dette med å gå for en bil der du får en bil i best mulig stand, fortrinnsvis så ny som mulig gitt ditt budsjett, får du også et høyere sikkerhetsnivå med på kjøpet. Det er absolutt ikke å forakte om det skulle gå galt. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-09-01 19:30:30 +0100

Her er Norulf på villspor ! JA, han har rett i alt han sier om diesel, men å kalle Skoda for en ungdomsbil ?? For 40 til 50 K får du en flott Mercedes C-klasse. Da har du en lekker bil som det er gøy å eie, med høy grad av komfort og sikkerhet. Med mindre du har uflaks får du også lave driftskostnader. Du finner lett en 2006 modell for prisen du sier. Mitt tips, kjøp en til ca 40 - og ha litt på lager til vedlikehold. Jeg har har minst 13 Stjernebiler, (jeg har kjørt bil i 44 år) og ALLE har levert etter forventningene !

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-09-02 08:34:06 +0100

Ikke et vondt ord om C--klasse, det er en feiende flott bil på alle vis, og bla rustproblematikk et godt støkke tilbake i tid og en importør som gjorde det man kunne for å unngå å ta ansvar har medført at prisnivået for C-klasse ikke er så halvgærnt'. Uavhengig av dette, stjerna koster likevel litt, og gitt en nogenlunde fast budsjettramme ender du opp med en vesentlig eldre bil. Det kan gi mer spenning enn både du og lommepungen setter pris på, terningkast 6 for de koloke ordene om å sette av 20 % av budsjettet til vedlikehold! Ja, stjerne på panseret er en fantastisk god opplevelse på mange vis, om ikke akkurat noen typisk ungdomsbil, så er det biler som har mer stil og eleganse enn de fleste! Den skal Kamerat H ha!

The Bottom Line er likevel at smaken er som baken, om du føler at Mercedes er tingen for deg, få med deg en god venn som kan sine ting og finn en bil som er i grei brukstand og uten det være seg kritisk rust eller rust som kan utvikle seg til kritisk rust innenfor si to EU-kontroller. Ha heller ikke stor angst for tallet på kilometertelleren, bilens faktiske stand er viktigere, og Mercedess er gjennomgående en bil som bærer virkelig høy kjørelengde best. Nei, dette har ikke bare med kvalitet og kvalitetskontroll å gjøre, det har også med en høy andel eiere som vet å ta vare på bilene sine, bla taxi-eiere. Jeg ville ikke vært redd for å kjøpe en ex-taxi, heller det enn en bil som knapt nok er innkjøt og har et dusin eiere! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2020-08-31 20:32:38 +0100

Sett: 1,590 ganger

Sist oppdatert: Sep 02 '20

Antall visninger