0

er en 2016 - 2018 jeep compass en drifsikker suv ?

spurt 2020-08-24 14:35:04 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny Takk for mange fine og gode innlegg du har gitt oss. Jeg har gått å tenkt på å bytte ut min gode gamle xc70 2007 modell til en nyere mellom stor suv. Jeg synes at en 2016- 19 jeep compass har et fint karosseri og størrelse, men...så kommer det berømte men. Jeg har blitt advart ifra noen kompiser som sier at de så dårlige at jeg må kjøpe 2 stykker, ha en på service og en å kjøre med ! Spørsmålet mitt er: Er de "nye" virkelige så dårlige eller er det bare mobbing de driver med ?

Ha en fin dag Jean Thommesen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-08-24 15:34:11 +0200

Jeg tenker jo at du først og fremst bør prøvekjøre en sånn derre Compass-Mobil. For meg fremstår det som en nedtur på alle måter når du kommer fra en av de beste Volvoene i nyere tid, men smaken er som baken, og for noen er det sikkert artig å ha noe amerikansk. For oss andre er amerikansk ensbetydende med marginal, om noen, kundestøtte i Norge, med de konsekvenser dette har for service og deletilgang. Amerikanske biler er også gjennomgående konstruert for å kjøres rett-frem i moderate hastigheter, dette har blitt noe bedre med åra, men det er fremdeles sånn at europeiske biler trekker det lengste strået for vårt kjøremønster. Som sagt, dette er en bil du bør prøvekjøre grundig før du går videre og sjekker kjøpsmuligheter.

Jeg må også medgi at jeg fikk bakoversveis når jeg putta inn "jeep compass test review" i google. Joda, det kommer tester og ditt og datt, essensen av testene er at dette ikke er bil for alle, den fremstår som veldig amerikansk, kfr ovenstående. Når det er sagt: det popper også opp noe man sjelden ser: ord som "problems" og "reliability". Ingen tvil om at denne bilen har issues, nok til at det bekrefter det jeg nevner innledningsvis med solid margin: å gå fra V70 til Compass fremstår som å gå fra Volvos stjernehimmel til et meget varmt sted, se bare på etterfølgende quote:

"Is a Jeep Compass reliable? Overall, Consumer Reports gave the 2018 Compass a reliability rating of 11%, the lowest of all SUVs in its segment. The 2019 and 2020 models of the Compass have a higher predicted reliability score of about 3 out of 5, but that may change as owners drive their Compasses around some more."

The Bottom Line er at dette nok kan fremstå som en gild bil utenpå, og har du den en stund, kan det være at du finner måter å minimalisere problemstillingene på. Men det er også svært sannsynlig at du må nettopp det: eie den en stund. Den vil neppe være lett å få solgt igjen! I ditt sted ville jeg tatt en titt på ny eller nyere Volvo før jeg i det hele tatt tenkte i retning av amerikansk! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar