0

Hva er et godt bruktbil kjøp?

spurt 2020-08-23 17:28:25 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, Jeg er på utkikk etter å kjøpe et godt bruktbil kjøp når det kommer til klassen småbil. Det må være firehjulsdrift og litt plass i baksete, da jeg må ha plass til bilstol. Gjerne litt bagasjerom, slik at en tur på butikken ikke vil bli et problem. Prisklasse opptil 50 000-60 000. Helst en driftssikker bil som ikke trenger så alt for mye reparasjoner, da jeg ikke har så god peiling på bil. Har du noen forslag eller råd til hvilken bil/bilmerke jeg bør kjøpe?

Mvh Førstegangskjøper av bil

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-08-23 20:42:58 +0200

"Må være firejulsdfitft....".....og "småbil"....? Den beste muligheten du har til å få en nogenlunde grei bil i denne prisklassen...med "grei" tenker på en bil der du ikke ruinerer deg på service/delekostnader eller drivstoffkostnader...må være Suzuki....finnes flere modeller, søk på finn og krøss av for "Suziki", 4-hjulstrekk og legg inn prisspenn på si 30-60.000. Ellers er Skoda Octavia et godt valg, men med såvidt begrenset budsjett snakker vi relativt gammel bil, magefølelsen sier meg at du muligens kan få en nyere bil om du velger Suzuki. Søk litt på begge deler, ellers bør du ta utskrift av "sjekklistene" for trygt bilkjøp hos både Motor og forbrukerrådet.

Disse utskriftene tar du med deg når du skal besiktige aktuelle biler, husk at bilens faktiske stand betyr mer enn hvor langt den har kjørt. Vær spesielt ops på rust....likeledes....om bilen er "nylig understellsbehandlet", vær skeptisk og be om kvittering og sjekk med de som har gjort jobben om bilen er grei under tectylen! Er det gjort "hjemme" i garasjen, vær skeptisk....fersk tectyl for å gjemme gammel rust er det eldste trickset i boka! Jeg nevner dette frdi Suzuki har hatt en tendels til å ruste som kjeks.....det du bør se etter, er en bil med en eller maks to-tre eiere som er jevnlig understellsehandlet og ellers har nogenlunde grei servicehistiorikk fra den var ny. Og igjen: bruk sjekklistene aktivt!!!!! Også under prøvekjøringen!!!!!!! Dels fordi du MÅ sjekke en billigbil like godt som en dyr bil, dels fordi du lærer mye av denne prosessen....det vil du ha glede av neste gang! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar