0

Hvor er Benny?

spurt 2020-08-16 20:08:19 +0100

Hei! Jeg er ny her. Har bladd litt opp og ned i spørsmålene. Foreløpig syns jeg det ser ut som siden like gjerne kunne hete "Spør Norulf eller Kviasen". Har de kuppet siden, blir de vel belønnet, er Benny på ferie, håper han ikke er syk: - i så fall: god bedring!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

4 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-08-16 23:04:52 +0100

Knallgodt forslag! Ellers har nok Benny en velfortjent ferie etter at han holdt fortet mer eller mindre alene når de andre var på ferie i sommer :-)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-08-17 08:53:20 +0100

updated 2020-08-17 08:55:25 +0100

Hei Rulle Er litt sammensatt dette med kupping, nå skal jeg jo ikke svare for Norulf men tror vi er på forumet av samme årsak nemelig at det er et forum som heter spør Benny der det hevdes man får svar på store og små spørsmal ang bil og bilhold men utviklet seg ikke spesielt bra i den rettningen. Vi kom inn på forumet med å spørre et spørsmål vi regnet med å få svar på og ikke at det blir valgt ut et spørsmål og en skjelden gang som det passet Benny å svare på. Norulf fks hadde spørsmål ang Haldex 5 om hvorfor bakdekkene slites fortere enn framdekkene men fikk aldri svar fordi om det var intressant for en rekke bileiere. Jeg gransket da forumet litt og fant ut at det er mange mange bileiere og noen ganger med frustrerende problemer som aldri fikk svar på sine spørsmål og man har da nesten den perfekte oppskriften på hvordan et forum ikke skal fungere. Siden både jeg og Norulf har stor og brennende interesse for bil og bilhold om enn på litt forskjellig måte trolig helt siden guttedagene og hadde tid til overs så forbarmet vi oss for alle de som faktisk fortjente svar på sine spørsmål, dette kunne fks være en fattig student som hadde fått beskjed fra verksted at alle dieseldysene på sin gamle Mondeo måtte byttes og regningen ville bli på over 20 000 kr mens jeg da med erfaring om nettopp dette kunne skrive at det bare er å dra på Ford å legge inn kodene på dysene en gang til da de av en eller annen grunn faller ut og at det koster 500 kr. Så kupping neida er jo morsomt når Benny en skjelden gang kommer inn og svarer på et par utvalgte spørsmål men blir jo knappest et fungerende forum så grunntanken som jeg og Norulf hadde var nok (lets juice this forum up a bit )slik at det fungerer etter hensiketen, mulig redaksjonen og Benny synes vi er en pest og plage for alt vi vet men nå er det jo slik at redaksjonen lever av reklame inntekter og at jo flere som tilkommer forumet og som da klikker rundt i reklame annonser jo mer interesse blir det jo da for reklameplass. Forumet heter spør Benny men er jo ikke slik at det er Benny som skal svare, de som spør addresserer jo forumet med å innlede med fks Hei Benny altså forumet og så videre til spørsmålet. Jeg har vært på diverse forumer rundt om i verden omtrent siden internett kom nettopp som Norulf har og regner med at vi ser de samme hullene med at hvis man har svart på et spørsmål så er det skjelden eller aldri tilbakemelding om at rådene man har kommet med virker eller at det kan være en lang tråd om et problem men når man har lest seg gjennom sitter man der som et spørsmålstegn uten svar på det som i utgangspunktet trådstarter ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-08-17 10:08:06 +0100

Yes, trampeklapp for Kamerat K, og ja, enighet er en fryd! Ellers ikke et vondt ord om Benny, det er vel så enkelt som at han har nok å fylle arbeidsdagen med som det er.

Det som forundrer meg, er at det ikke er flere som Kamerat K som henger seg på og svarer. Jeg klapper i hendene for de svarene Kamerat K gir, han kan sine ting, og evner å gi gode råd på en lettfattelig måte. For de som har et problem, kan dette meget vel vise seg å være gull verdt.

Vi kan jo håpe at det blir liiiiiiiiiiiiiittt mer aktivitet fremover, det er jo det som er hensikten med et forum som dette: utveksling av store og små erfaringer, til glede for alle!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-08-17 10:43:12 +0100

updated 2020-08-17 10:47:44 +0100

Yepp du har trolig rett som vanlig Norulf, forumet startet nok ut i de aller beste hensikter men arbeids situasjonen og arbeidsmengden til Benny gjør nok at forumet trolig kommer langt ned på prioriterings listen hva vet jeg. Synd for bileiere legger jo stadig ut nye spørsmål i håp om å få et svar og kanskje da av nettopp Benny for det er nok mest stas ved det men nå får de iallefall et svar og kunne like gjerne kommet fra Mikko eller Wago istedenfor Norulf og Kviasen men ser man tilbake på aktiviteten er det desverre ikke slik, jeg foreksempel hadde ønsket at det var en som kunne mye mer om dekk som svarte på slike spørsmål men er ingen interesse for dette. Likegyldighet vil tilslutt gjøre at etthvert forum og ikke nødvendigvis spør Benny vil bli uintresant og dø ut av seg selv. Jeg og Norulf har hatt stayer evne og har vel vært på forumet her i 8-9 månder og svart på flere hundre spørsmål hver av oss nettopp fordi vi er engasjert og ønsker bileierenes beste. Hvis redaksjone ikke ønsket et aktivt forum kunne det like gjerne bare vært en mailadresse til Benny der bileiere fikk sine svar når han hadde tid og forumet hadde vært helt overflødig. Litt krass den siste der men sånn er det bare. Det er på kunnskap verden skal drives videre.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar