0

Kviasen og Norulf: - hvem er de?

spurt 2020-08-15 12:14:52 +0100

"Alle" kjenner jo Benny! Men, hvem er guruene Kviasen og Norulf: - medlemmer av redaksjonen, vanlige publikummere, eller?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

4 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-08-16 10:18:11 +0100

Tja...jeg står foran speilet og lurer på hvem jeg egentlig er, hva som egentlig bor i meg, hver eneste dag. Det har jeg gjort i noenogseksti år, og kommer vel til å gruble over det til jeg leverer inn suppespannet. Sånn er det bare. Men både jeg og Kamerat K har forsåvidt gitt en beskrivelse her tidligere, kortversjonen er at vi er to kjekke, forvokste guttunger vil vel noen kalle oss, som er over gjennomsnittet interessert i bil, dog har vi nok vidt forskjellig bakgrunn. Denne forskjellen gjør at vi utfyller hverandre, og jeg må innrømme at jeg hadde satt pris på en slik mann som nabo.

Selv er jeg en halvstudert røver som primært har syslet med elektrikseri opp gjennom livet, men jeg har også vært en solid garasjemekaniker, med et noe spesilet forhold til biler: jeg bytter ikke bil i tide og utide. Jeg har i store trekk holdt meg til to fabrikanter, den ene etter den andre, i tillegg har jeg vært mer eller mindre "yrkesjåffør", dels med egen bil, dels med arbeidsgivers tjenestebiler. Ja, til og med "lett lastebil" har jeg kjørt, kall det gjerne "lett overlastet lastebil". Det har blitt ufattelig mange kilometer opp gjennom åra, i ettertid vil jeg karakterisere det som idioti, å bruke så mye av livet på å kjøre bil er egentlig ikke spesielt fornuftig. Men man lærer jo litt av det, legg til at jeg er utdannet ingen(ting)gjør og økonom med noen tiår i arbeidslivet, man lærer jo litt her og der, så mye at jeg bla har skrevet en drøss artikler for et klubb-blad for oss med litt sære interesser omkring dette med "bil". Veteranbiler av den litt sære sorten kan man vel si.

Nei, vi er nok ikke helt A4, verken jeg eller Kamerat K, sånn sett hadde vi nok trivdes godt i lag med Benny. Men jeg er for gammel til å engasjere meg i arbeidslivet, mer enn mistenker at Kamerat K er i samme båten, jeg føler intiutivt at vi begge har jobbet så hardt gjennom et langt liv at vi egentlig har nok med vår egen garasje og litt hyggelige skriverier på Broom og desslike. "Norulf" har vært på nett her og der siden tidenes morgen, det er den fornorske formen av nynorsk-navnet Northern Wolf. Broom satser å bokmål, da blir det "Norulf" her. Har av og til et et par tanker om å trekke det litt lenger, hive opp min egen nettside eller noe sånt. Får se.

Ellers tenker jeg jo på ordet "guru" som ros og positiv omtale, takker og bukker!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-08-16 17:46:17 +0100

Hjertelig takk for grundig opplysning - rene selvbiografien. Og rett nok: guru er godt ment, i motsetning til falsk profet. Skal ikke be om profilbilde, den hjemmehekla grytelappen holder lenge!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-08-17 14:35:32 +0100

updated 2020-08-17 14:37:44 +0100

Nei Norulf du har ikke helt rett i dine misstanker, jeg har faktisk mange år igjen av arbeidslivet fordi om jeg av og til tar en frase på tilnærmet gammelnorsk men er så heldig at jeg bestemmer selv hva jeg vil gjøre ellers har du stort sett rett i antagelsene dine.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-08-17 15:20:29 +0100

Vel, til den gode Kamerat K, jeg tenker jo at det uansett er noen år siden du ble knusktørr bak ørene! Du har en erfaring, en livsvisdom som tilsier at du har kommet et godt støkke opp i åra. Om ikke helsa hadde satt en bråstopp for mitt yrkesaktive liv for noen år tilbake, hadde jeg hatt noen år igjen i arbeidslivet jeg også! Til gjengjeld har jeg jobba så mye at jeg nok har passert det obligatoriske antallet år i arbeidslivet med god margarin! Det gleder meg at du er blant dem som ennå er i arbe', og at du synes å trives! Det å bestemme sånn nogenlunde hva man skal gjøre er en del av meningen med livet, noe kynisk sett: det følger med dette med å være "senior". Altså ha lang erfaring fra en eller flere yrkesarenaer, til slutt sitter man igjen som den reneste syvende far i huset! Det er da vi er på vårt beste, og finner glede i å dele det med de som skal overta etter oss!

Måtte du ha mange gode år igjen både på den ene og den andre måten! Men pass på, ikke jobb for mye, det er IKKE sånn at vi får diplom av St Peter eller den norske stat om vi jobber oss i hjel!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar