0

Tenåringsbil

spurt 2020-08-15 08:36:06 +0200

anonym bruker

Anonym

Er dette en sikker bil, tenker på sikkerhet ifb ned en kollisjon. Det er jo ikke mye front på den... Mitt barnebarn er forsiktig, men likevel

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-08-15 10:55:46 +0200

Neppe dårligere enn andre småbiler...4 stjerner i kollisjonstest må betegnes som godkjent: https://www.euroncap.com/en/results/c...

Når det er sagt, dettte er jo også primært en bil man svinser frem og tilbake i byen med. Ditt bb kommer neppe til å kjøre spesielt mye der ute på landeveien med denne, og jeg tenker at dette er en bil som helt klart ikke frister til det noen velger å kalle "aktiv kjøring". I mitt vokabular kaller jeg det idiotkjøring....ukjært barn har mange navn. Sagt rett ut: dette er en bil som nok kommer til å dispplinere ditt kjære bb en smule, og insipirere til en forsiktig kjørestil. Man føler seg helt klart mer utsatt i et sånt eggeskall av en bil, og kjører deretter!

The Bottom Line er at fysiske lover tilsier at en Tesla på 2.5 tonn er vesentlig sikrere. Den som er så uheldig å komme ut for en møteulykke med det være seg en Tesla eller en fjellvegg, taper uansett. Men for de fleste av oss er det liksom ikke et alternativ å kjøre med en tyngst mulig bil i hverdagen, vi velger et kompromiss som passer for oss, her har åpenbart ditt bb kastet blikket på en feiende flott småbil fra de som skapte 2CV. Ja, det kan gå galt, men det kan også fort gå bra! Sørg for å kommunisere at den kloke kjører med fornuft, spesielt når man har det minste kjøretøyet på veien! Lykke til, og nei, jeg hadde ikke vært redd for å kjøpe en Citroen av denne sorten om jeg hadde bod i mer bynære strøk og hatt et kjøremønster som passet en liten elbil. En god venn har pendlet 2+2 mil daglig til jobben med en av fetterne til C-zero, helt grei bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar