0

Volvo - valuta

spurt 2020-08-15 04:22:41 +0100

anonym bruker

Anonym

Vedr. Priser og valuta,

Prisen på Volvo XC40 Pure elektrik gikk opp fra 490.000 til 530.000. med den begrunnelse at produksjons kostnadene og råvarer måtte indeksjusteres, noe som igjen skyldtes valuta oppgangen. Men ser man på valuta nå, så er både dollar og euro snart tilbake til normalen, og da blir spørsmålet. Vil en bil som er bestilt i Juli, som ikke er i produksjon ennå, og skal leveres i mars 2021, noe en kunde må betale ekstra for. De må jo ikke skyndte seg å kjøpe inn råvarer med mm.... når valutaen er på sitt verste. Det det de hevder, vil noen kunne etterse dette , om deres påstander, stemmer ? Virker som de bruker coranna og valuta som begrunnelse, uten å ta forbehold om situvasjonen kan endre seg. Valuta var 13,030 og nå 10,500 og går gradvis nedover. Fint om dere vaktbikkjene følger med på dette og stiller spørmål.

Med hilsen Egil Marthinsen egilmarthinsen@hotmail.no

Med hilsen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-08-15 11:25:47 +0100

Blir nok som det pleier: valutakorrigeringer den gærne veien...altså oppover...skjer lynraskt, gjerne over natta, mens den andre veien...nedover...kan ta både vinter og vår! Har vi sett det med andre ting tro...jo! Dette med drivstoffpriser vs oljeprisen, for ikke å snakke om bankenes boliglånsrente! Det er så enkelt som at dersom man kan opprettholde en høyere pris om så bare noen dager, ja da betyr det ofte milliarder ekstra i kassa om man har kunder nok! Nå har vel ikke Volvo riktig like mange kunder, men trekker man ut prisjulsteringen noen måneder? Joda, absolutt potensiale for å tjene noen sårt tiltrengtre kroner! Sånn er det bare, og den beste vaktbikkja her er nok forbrukerne selv: om vi kan sitte litt på gjerdet og være litt ekstra oppmerksomme på pris og leveringsvilkår, kan vi spare opptil flere tusenlapper!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar