0

problem with car seller

spurt 2020-08-11 11:58:32 +0100

anonym bruker

Anonym

hei,
jeg har en stor problem og har ingen peiling hva jeg kan gjør jeg trenge hjelp!

jeg har forsøkt om selge min bil på finn og har fått en melding fra en firma (autoco Hamar) og den har lovet om hjelpe meg med bil salg (koster 20 000nok) det var greit til meg. men nå etter 4 til 5 mnd bil har ikke salgt og jeg har hentet den tilbake og jeg har funn ut firma har kjørt min bil 4500 km ( før 40500 nå 45000) se ut den har brukt den som gøy bil ..... og jeg har en bulk på sjåfør side (bede dører). nå den vil tar ingen ansvar svar ikke på telefon også vi har hvert da og ingen kan svare spørsmål fra oss. dette er umulig har en kommunikasjon med firma.

jeg er fra tyskland og min norsk er ikke helt perfekt beklage. akkurat nå jeg er total helpless og vet ikke hva jeg skål gjør aller ikke.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-08-11 14:41:02 +0100

Hei Det eneste som jeg kan anbefale er å bruke bilder og km stand når bilen ble levert inn ang salg gjennom Autoco på Hamar altså prospect til annonsering, alle forhandlere har dette. De er ikke juridisk bundet ang bilens ve og vel da de bare opptrer på veiene av fullmakt som du har gitt til de men har de rokket rund i den 4500 km og bulket den hist og her så bør de jo rydde opp etter seg.

Alles besten Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar