0

Å ta innbytte i en bil med heftelser? Er det mulig?

spurt 2020-08-10 09:57:31 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Jeg er en flittig leser her og når jeg skulle kjøpe min første bil brukte jeg så klart anbefalinger fra broom.

Jeg gikk for en litt "underdog" i en verden prydet av Audi, BMW og Mercedes fanatikere. Jeg kjøpte meg en 2015 Peugeot SW. Den kostet mindre en andre valget som da var en BMW x3 som var nesten 10 år eldre.

Det var mye bil for pengene! Jeg liker bilen også, den er ikke så "ungdomslig" som første bil men personlig syntes jeg den er rimelig fin å litt tøff i front. (styling tips forresten?)

Økonomien min under denne korona krisen pusher meg litt å jeg lurer derfor på om jeg skulle ha skaffet meg billigere bil. Jeg vurderte innbytte hos forhandler men hvordan er det å ta innbytte i en bil med heftelser? Og regner med jeg får dårlig valuta i innbytte også.

Grunnen skal jeg ærlig innrømme også er fordi jeg vil ha noe litt tøffere samtidig som at jeg bor oppe i nord og burde prioritere en SUV eller Pickup med god bakkeklaring og 4WD. ( Tips til noe gullkorn der hadde jeg satt pris på. det meste har jo en giga pris!? )

Som en liten "PS" Så satt jeg meg faktisk bare fast 1 gang nå i den kraftige vinteren vi hadde, va også den ene gangen jeg fant ut at Forhandleren som solgte meg bilen hadde tatt ut slepekroken da de vasket bilen for så å mistet den... MEN den går som en helt i snøen å er like gjerrig som Scrooge før han møter spøkelsene på diseln.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-08-10 15:44:43 +0100

updated 2020-08-10 18:28:33 +0100

Hei Ja bruktbilselgere tar innbytte fordi om den er heftet og som du sier ja du får dårlig innbytte pris hos forhandler men ikke fordi den er heftet det er noe de ordner med til daglig men rett og slett fordi det er slik bruktbilselgere er. Når du sier du skal ha en billigere bil enn en Peugeot 2015 SW og bytte i Suv så vet jeg ikke helt hva du kan få. Regner med at du kanskje må ned på Outlander, Forester og Cr-V nivå fra kanskje 2008 modeller. Har du kinkig økonomi er nok det smarteste å beholde bilen til ting endrer seg og heller da dra til med litt flottere Suver når alt er på plass igjen økonomisk.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-08-10 16:41:01 +0100

Et rungende ja til Kamerat K sitt ård om å neholde bilen til det roer seg litt...forhåpentligvis ordner privatøkonomien seg også. Rent bortsett fra at en bruktbil-hai gir deg lav innbyttepris for å være sikker på å tjene penger på den bilen han tar inn, vil han også sørge for å tjene penger på den bilen han selger til deg. Dessuten....han liker IKKE negativ kontantstrøm! Med det tenker jeg på at dette med å bytte inn en dyrere bil og kjøpe en billigere bil, sånn at det blir deg som får penger fra forhandleren og omvendt, det er som regel noe som gir deg en enda dårligere deal! Om du i det hele tatt har mulighet: ligg litt på været og avvent bedre tider.

Med alle forbehold, jeg kjenner ikke din situasjon i detalj, om du f.ex jobber med reiseliv som selvstendig næringsdrivende kan du ha en tøff periode bak deg og en like tøff periode foran deg. På den annen side sett: er det helsvart, er det dårlig karma å ha penger bundet opp i bil i det hele tatt. Likevel, uavhengig av hvordan ståa er for deg, tenk deg nøye om sånn at du kommer best mulig ut av det. Husk også at det å bytte til en eldr bil meget vel kan vise seg å gå fra asken til ilden økonomisk sett! Lykke til, måtte de gode tidene komme tilbake for oss alle!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger