0

Feil bruk av middel på pedaler - hjelp, nå er de glatte?

spurt 2020-08-07 18:04:42 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Fikk anbefalt å bruke avfetting etterfulgt av bremserens til å fjerne møkk og olje fra pedalene i bilen min. Nå er pedalene blitt glatte og det er dermed ikke like bra feste under skosålen min som tidligere. Hva gjør jeg? Har prøvd alt av bilshinings-produkter som jeg har fått anbefalt, i tillegg til vanlig vann og såpe. Ingenting hjelper... Har du noen tips? Dette er selvfølgelig litt irriterende...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-08-07 21:32:11 +0100

Avhengig av hvilket løsemiddel det er i bremserensen du har brukt, du kan ha løst opp det øvre laget av belegget på pedalene dine. Dersom det står "ekstremt brannfarlig" eller noe annet festlig utenpå flaska med bremserens, kan det være Keton eller noe i samme sjangeren. Slike ting er veldig effektive til å fjerne bokstavelig talt all forurensning fra stål, men det løser også opp plast og gummi. Dersom du har en relativt hard, glatt hinne er det dette som er tilfellet. Da kan du prøve å få friksjon på pedalene igjen med smergelpapir / sandpapir. Skal ikke mange strøka til før du har rubba overflaten, vips, så er pedalene forhåpentligvis jolly fine igjen.

Dersom belegget fremstår som uskadd, er alternativet at det ligger igjen et belegg etter "behandlingen". Da har du brukt et produkt som smører som nummer to. Ja, det finnes det også, helt utrolig hvor mye rart forskjellige produsenter finner på! Dersom du mistenker at det er et belegg, antagelig et belegg som inneholder det være seg fett, silikon eller teflon - igjen - helt utrolig hvor mye rart som er i diverse "godstoff" - ville jeg prøvd med rødsprit, alternativt alkohol. Om du ikke har hjemmebrent i huset, er Biltemas elektroniikkrens et greit alternativ. NB: elektronikkRENS, ikke den andre flaska som SMØRER og FUKTBESKYTTER elektronikk og kontaktpunkter!!!! Om du bruker feil produkt....er det på'n igjen.

Det skal uansett være VELDIG galt om du ikke klarer å få orden på dette igjen. Til neste gang du skal vaske pedalene: Zalo og vann er en grei ting, du må bare være like nøye som når du skyller av oppvaska etterpå: først passe sterkt Zalovann, deretter en bøtte med rent vann og en god mikrofiberklut, når du har strøket av pedalene et par-tre ganger og vridd opp kluten burde både dritt og fett være historie. Uten forkleinelse for noen, verken avfetting eller bremsesrens, uavhengig av hvilken produsent produktene kommer fra, har noe INNI bilen å gjøre. Det er nesten så jeg tenker at her har "noen" hatt det litt moro med deg. Men neppe like morsomt for deg.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-08-08 07:59:38 +0100

Må virkelig si meg enig med Norulf her, å dra hjem et helt kemi sett å sette i gang på bilen med er dårlig karma, nå har du jo fått alle rådene men velger et alternativ til i tilegg til Norulfs glimrende råd. Bruk Zalo vann forholdsvis sterk blandet og en Scotch Brite gryteskrubb de med svamp og en grønn eller brunn skrubbe overflate på og skyll rikelig med vann så blir det nok bra :-)

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-08-08 09:33:58 +0100

Yes! Det enkle er ofte det beste, det er utruleg hvor langt man kan komme med Zalo! Jeg vil ellers spinne bittelitt videre på dette med Kamerat K sin åtvaring mot å dra med et helt kjemi-sett: det er veldig fornuftig å lese på innholdsdeklarasjonen hva som EGENTLIG er på disse spennende flaskene som lover gull og grønne skoger, gjerne FØR man handler dem inn i bøtter og spann, og ALLTID før bruk. Glem heller ikke at google er vår beste venn når vi ikke helt kjenner igjen navnet på f.ex løsemiddelet som er brukt. Og er man ikke sikker på at dette er sunt for det være seg bilen eller han som ikke tenker tanken på hansker og maske når han bruker det...vel...da lar man være!

The Bottom Line er at det finnes "godstoff" i bilrekvisita-sjappa som aldri noensinne ville blitt godkjent til yrkemessig bruk. Ellers trampeklapp for Kamerat K, jeg glemte jo Scotch Brite i farta, det er en hel fantastisk ting til alt fra gryteskrubbing til å rengjøre grillen med, i tillegg er det fantastisk når man skal leke rørlegger, lime sammen ting...i det hele tatt...helt fantastisk!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar