0

Bruktbil fra Mitsubishi

spurt 2020-08-06 10:33:48 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, det meldes at Mitsubishi dropper Europa, i hvert fall nybil-lansering. Men hvordan tror du dette vil påvirke bruktbilsalget på litt lengre sikt? Vil andre overta service og delelager? Lurt å kjøpe brukt Mitsubishi pga fallende priser eller blir det problemer med vedlikehold?

Hilsen Hans-Olav

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-08-06 14:05:22 +0100

Hei Hans Olav Norge eller Europa forøvrig blir ikke satsings område til Mitsubishi men er jo ikke snakk om at de skal slutte å eksistere. Du merker nok ikke så mye til det og du får både deler og service. Prisene på brukte Mitsubishier vil ellers følge markedet som normalt.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-08-06 15:36:59 +0100

Ja, jeg slutter meg til Kamerat K, det blir neppe noe problem å verken kjøpe eller eie en Mitsubishi på verken kort eller litt lengre sikt. At det i en eller annen fremtid kan bli problematisk? Helt sikkert, men da snakker vi om et par tiår frem i tid. For en bil man kjøper i dag, vil dette uansett ha meget liten betydning. Mao, om du har lyst på en mitsubishi i dag, løp og kjøp!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar