0

Skoda nedprioritert av møller

spurt 2020-08-06 09:03:44 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny

Jeg har bestilt en ny Skoda kodiaq.

Bilen står og venter på å komme til Norge, den er på kaien i bremerhaven. Der har den vært siden 20/7-20....

Det kommer ene bilbåten etter andre til Oslo.

Hvorfor nedprioriteres Skoda av møller, skal de melke staten i disse korona tider....

Hilsen Roy Are Blakli En som apsulutt ikke er noe fan av møller gruppen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-08-06 13:25:58 +0200

All forståelse for at den som venter på en feiende flott ny Skoda gjerne vil ha bilen snarest mulig, helst i går, og til det som antagelig er avtalt tid en gang for litt siden. Men, det et stort men her, som de fleste vel har fått med seg, hele Europa står egentlig ennå med begge beina midt i en pandemi. Dette har konsekvenser for alle samfunnsområder, ikke minst transportsektoren. Det kan vi like eller ikke like, men sånn er det bare.

Ja, også jeg har mine meninger om enkelte sider av Møller-gruppens forretningsmodell, men for en gangs skyld: dette er definitivt ikke noe Møller-gruppen kan lastes for. Jeg merker meg forøvrig at vi snakker om et par uker. Sett i den store sammenhengen er dette en mikroskopisk forsinkelse: kfr det faktum at det har vært forsinkelser på flere måneder for både varer og persontransport det siste halvåret. Navlebeskuende nordmenn som har vært "strandet" i "flere uker" i Spania har klaget sin arme nød. Andre steder i verden har mennesker vært "strandet" i flere måneder uten å klage, shit happens, verdens flyselskaper setter ikke tusenvis av fly på bakken uten grunn. Ja, selv vårt hjemlige Norwegian opererer p.t med 5-6 % av den kapasiteten man hadde i fjor på samme tid.

At dette også gjelder en nisje som biltransport med skip? Vær du sikker! Når det er sagt, den som venter på noe godt, venter sjelden forgjeves. VAG vil veldig gjerne levere de nye bilene og få penger i kassa, mange mennesker gjør det de kan for at bilen skal komme frem til deg. En liten transport-etappe gjenstår, men du får nok bilen din i løpet av de nærmeste ukene skal du se! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-08-06 14:18:15 +0200

Hei Roy Are Spør du meg så har ikke Møllergruppen styring på dette overhodet, denne jobben er satt bort til speditører og logistikk firmaer innen transport. Det kan være en rekke årsaker til forsinkelser. Bare så det er sagt så er jeg absolutt ikke forkjemper for Møllers rykte. Et godt råd er kjøp bil når den står der klar i butikken så slipper du å ha våkenetter med å undre deg om hvor bilen din er.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar