0

Generelle spørsmål om VW golf

spurt 2020-07-29 03:53:43 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei jeg lurte på hva du har å si om VW golf 2016 TSI 1,2 som førstegangsbil?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-29 07:22:17 +0200

Helt grei. Golf 2016 = Golf 7, en veldig god bil som er vesentlig forbedret i forhold til Golf VI. Ingen spesielle svakheter, men mange positive overraskelser, bla et gjennomtenkt førermiljø, gode kjøreegenskaper, høyt sikkerhetsnivå og ikke minst, god komfort. Bla sitter du godt i Golf. Mhp motoren er det en liten, men absolutt potent motor. I 2016 tok man ut 110 hk av den, dreiemomentet er ikke allverden, men det er tilstede over et overraskende bredt turtallsområde til å være en liten bensinmotor. Be aware, om du velger en bil med manuell kasse bør du være glad i å gire. Dette gjelder alle små benzinere, uavhengig av hvem som har levert motoren. Små motorer smaker best med automatgir, derfor er mange av disse bilene levert som nye med 7 trinns DSG-kasse. Dette er den desidert mykeste og beste DSG-kassa VW har levert med sine biler, velger du en bil med denne motoren og DSG-kasa, blir du fornøyd. Men husk to ting: motorolja bør skiftes ved 15.000 km, maks 20.000....glem "longlife" servicen...og olja på DSG-kassa skal skiftes hver 60'.

Ellers opplever mange 1.2 TSI som en sprek motor. Det er ikke helt sant, det går mye på følelser her, som andre små benzinere krever den turtall for å levere. Turtall høres "sprekt" ut, og selv om jeg er diesel-fan og foretrekker en mer traktorprega kjørestil, lyden av friske turtall når jeg kjører konebilen med 1.2 TSI får frem et stort glis - også hos meg. En bil med 1.2 TSI er mer enn kjapp nok for norske forhold, og som førstegangsbil vil jeg si at den er perfekt: forutsigbare kjøreegenskaper, tilstrekkelig, men ikke for mye ytelse, i det hele tatt en bil som ikke gir ubehagelige overraskelser. Sannsynligvis en av de beste førstegangsbiler du kan velge. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar