0

noen erfaringer med å heve en tiguan 2011?

spurt 2020-07-22 12:55:54 +0100

anonym bruker

Anonym

Kunne tenke meg å heve den litt og få litt større hjul, for bedre bakkeklaring men samtidig komfortabel på langtur. Lett etter erfaringer på nettet, men finner ikke noe om "oppgraderinger" av Tiguan.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-22 13:17:26 +0100

Hei Nei ikke så rart du ikke finner noe om dette, for å si det slik så er det å eksprimentere med dette på egenhånd ikke å anbefale. Først så kan den bli livsfarlig å kjøre og dernest er det jo ingen av sikkerhet systemene ombord som er tilpasset dette eller for den saks skyld 4 hjuls drift systemet så vil du ha en skogs bil å kjøre med så velg heller en gammel Suzuki Sj eller Samurai eller kanskje en Land Rover som er bygget for formålet.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-07-22 14:38:01 +0100

Jeg ville vel tatt en telefon til Arctic Truks og spurt om råd. Rett nok er det først og fremst Toyota det går i der, men de bør vite litt om dette med godkjenning osv.. Dette med "større hjul" endrer sannsynligvis både rullediameter og sporvidde, da er du meget, meget kjapt ute og kjøre i forhold til bilens typegodkjenning. Det er ikke spesielt stort spillerom her, jeg vil hevde at dersom dette skal ha noen mening, må du gå utenfor de grensene som er satt, ergo kommer godkjenning inn i bildet.

Bedre bakkeklaring på et par cm kan du nok realisere, mulig du også kan sette inn Hijackers eller tilsvarende løsninger der du kan løfte bilen ved behov, men biltilsynet bør uansett være en del av loopen. Tiguan er imidlertid såvidt høy allerede i utgangpsunktet at det er et åpent spørsmål om du ikke gjør bedre i å bytte bil om begrunnelsen her er at du ser for deg å kjøre ut i skogen opp i tærne. Om det er bare for at bilens skal se "tøff" ut....dropp det....da ødelegger du en god bil.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-07-22 15:04:41 +0100

Ja smart råd fra Norulf her Arctic Trucs er godkjent som ombyggings verksted og kan gi deg råd her. Du får ikke på egenhånd godkjent hverken heving eller større hjul før en lang rekke andre hensyn blir tatt og desuten så må helt sikkert Arctic Truck være den som utfører jobben for å få det godkjent. Bytt bil det blir billigst.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger