0

Citroen CX Pallas

spurt 2020-07-22 09:33:00 +0200

updated 2020-07-22 09:57:13 +0200

Det var tider det Norulf :-) :-) tenk å eie en hangar med plass til alle biler man hadde lyst på he he. Disse kunne aldri passere et verksted uten at man måtte få et eller annet fikset og så sank bilene ned og lagde en og annen bråtebrann når den varme eksosen kom i kontakt med tørt gress men ikonisk bil som selger sier er det ingen tvil om og det sto ihvertfall ikke på oppfinnsomheten hos Citroen designerene se bare på pistolgrepet for å åpne dørene samt at fjæringen gjorde at du ikke engang merket at du passerte en fartsdump i sånn 70-80 km fantastisk spør du meg. Desuten satt du bedre her enn i en Ekornes stressless.

https://www.finn.no/car/used/ad.html?...

Mvh Kviasen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-22 10:18:01 +0200

Ja, den bilen du nevner i overskriften osv passer nok best i en hangar! Har hørt mye festlig om disse, her får man mye spenning og opplevelser med på kjøpet! Dog....en f.d kollega...som er mekaniker i tillegg til brannmann...ble frankofil etter et vågestykke der han kjøpte en Citroen ex-taxi som jobb-bil. Rett nok måtte han overhale litt her og litt der før han tok den i bruk, men etter det gikk den som en klokke...han hevdet hardnakket at bilen egentlig var ganske kurrant å jobbe med. Dette vaar en noe nyere sak, mener det sto Xsara på bagasjeluka, fin å se til osv, og han endte faktisk opp med å kjøpe en flunka ny Citroen etterhvert. Så det må være noe med disse bilene som sjarmerer! Jeg har alltid hatt en pervers drøm om å eie en 2CV, med blomsterkasse bak og full pakke, helst knallgul. Perfekt bil for tempoet langs norske landeveier, egentlig burde alle kjørt 2CV, "for miljøets skyld" :-) Dessverre kosta nye 2CV mer enn nye Laddiser når de ennå var å få kjøpt som nye, senere fikk jævelskapen lynraskt kult-status og pris deretter.

Så sjarmerende at man vil betaleoverpris, det er de ikke! Den du fant på finn er mer fornuftig priset, dog har vi to biler allerede, den ene er en New Beetle av siste generasjon, også det er jo en bil der entusiastene hilser på hverandre langs veien :-) I det hele tatt, jeg har kommet såpass opp i åra at jeg heller bruker pengene på kamerautstyr osv og tar bilder av de bilene jeg har lyst på, det er meget mer praktisk, da slipper jeg å leie en gammel hangar, og kan samle i det uendelige! Ta gjerne en titt HER: https://northernwolf.piwigo.com/

Der finner du et utvalg av bildene mine om du klikker deg litt innover i strukturen. Har ikke lagt ut så mange ennå, men det kommer litt etter litt, og det blir mer struktur på det etterhvert.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar