0

Havari spon i diesel

spurt 2020-07-20 16:19:53 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, på tur til Bergen stopper plutselig bilen og vil ikke starte igjen. Vi ringer veihjelp som kommer, prøver å lese av feilmelding, men ingen melding eller indikasjon på feil vises. Bilen blir fraktet til Møller Bergen hvor de finner ut at det er spon i diesel trolig fra høyttrykkspumpa. Reparasjon vil koste 151.000,- nesten det jeg gav for bilen for 8 mmd siden. Det er en 2011 mod som har gått 130’ km og jeg er nøye med å sjekke olje og den var på service før jeg kjøpe den. Jeg tror ikke jeg vil bruke 150.000 på rep. men bilen er ellers veldig fin. Hva ville du gjort?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-20 18:37:16 +0200

updated 2020-07-20 18:39:48 +0200

Hei Ja verkstedets prosedyre for å kunne gi garanti er skremmende,bytte pumpe, bytte alle dyser, demontere og rengjøre eller skifte tank, demontere og rengjøre eller skifte alle diesel rør samt nødvendig kalibrering av pumpen og dyser samt ta høyde for at det kan ha forekommet følgeskader som ikke oppdages før bilen igjen kan startes. for å si det sånn de pengene får du aldri tilbake så glem det med verksted. Selg den for en pris du kanskje kan forvente men ikke nødvendigvis til gibort pris da det alltid finnes en garasje mekaniker som ordner dette selv for en langt billigere penge og skaffer deler på skroten eller fra Ebay men forvent rause avslag. Eller kanskje du kjenner noen som kjenner noen som kan gjøre dette for deg i garasjen sin hjemme ;-). Ellers er det frakt til Polen på bil eller henger som er siste utvei for deg og se ikke bort fra at noen der kan gjøre det for kanskje 40-50000kr med litt flaks og litt leting eller muligens enda billigere hva vet jeg. Husk at rep kostnad egentlig skal momses inn i Norge så ikke frakt den tilbake på henger men dra å hent den selv. Masse flotte områder rundt Østersjøen Swinoujscie, Mieydedestroi, Sopot og Gydinia, så kan du ta ferie med det samme og altså 2 fluer i en smekk he he.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar