0

berlingo varebil 1.6 hdi

spurt 2020-07-14 12:16:17 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Har bilen på snap drive jessheim,bytte av glødeplugger,oljefilter og dieselfilter.Men så har dem knekt en glødeplugg så må dem hente hjelp fra en annen verksted,skal jeg betale extra for dem ikke kan skru?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-14 19:20:06 +0200

Glødeplugger har normalt sett ikke et fast skiftintervall. Ting med gjenger som står i fred og ro over lengre tid har en tendens til å sitte godt, derved er ikke uvanlig at glødeplugger knekker. Det kan skje den beste mekaniker, og er noe man må regne med. Om du hadde prøvd å gjøre det sjæl hjemme i garasjen, hadde du sannsynligvis knekt alle fire, og hatt et megaprobem med å få ut de knekte pluggene og sette inn helicoil-gjenger for å få på plass nye plugger. Når verkstedet har knerta en plugg og sannsynligvis ordner det på beste og rimeligste vis, er det en tilleggsregning du betaler med et stort smil - tro meg - det er en god ting når et verksted kjenner sin begrensning og henter inn noen som virkelig kan det, fremfor å drite på draget selv.

The Bottom Line er altså at dette IKKE er en "verkstedstabbe"...det er noe som skjer av og til. Jeg har opplevd det to ganger over snaue 30 år med dieselbiler, og betalt med et smiil, det koster ikke allverden så lenge man unngår å demontere toppen eller andre festlige alternativer. Fordelt på et syv-siffret antall kilometer blir en slik kostnad ikke engang en pølse i slaktetia'. Og nei, det hjelper ikke nødvendigvis å skifte glødepluggene oftere, det er ingen regel for om ting setter seg etter 50.000 eller 100.000 km, dette er MacMurphy på sitt aller beste som slår til innimellom. Ellers har du jo en feiende flott bil som kan gi deg mange og billige kilometer, måtte du bli like fornøyd med denne bilen som et par av mine venner og kolleger har vært!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-07-15 11:52:34 +0200

Hei Glødepluggene på disse motorene holder en evighet så vet ikke var det kanskje du som bestillte jobben med å bytte de bare sånn for sikkerhet skyld ?. De står alldeles forferdelig til og vet knapt hvordan man skal få borret ut en slik uten å fjerne toppen eller tilte hele motoren over på siden. Høres fryktelig dyrt ut dette så håper du har en fastpris på jobben eller er du ute å kjøre.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar