0

Hjemmeladere

spurt 2020-07-10 06:10:13 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny :)

Jeg har et raskt spørsmål: kan du anbefale hjemmelader til Zoe modell 16? Denne var ikke riktig ifl forhandleren: https://www.power.no/hjem-og-fritid/e...

Sommertakk! Hilsen, Maja

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-10 16:26:08 +0100

Zoe er litt spesiell, i den forstand at den egentlig er forberedt for å kunne lades i områder med TN-nett. Det er i utgangspunktet en veldig god ting, problemet er at i Norge har vi i alt det vesentligste IT-nett. Det er i korhet en dårlig måte å fremføre strømmen til sluttbruker på.

Hvordan du skal få deg en forskriftsmessig hjemmelader til din Zoe avhenger altså av hvor i landet du bor. Når jeg sjekker pekeren, kan det faktisk se ut som om du bor i et godt område der du faktisk har TN-nett :-) Ta en telefon til forhandleren og spør hvor du kan kjøpe korrekt lader til din bil, samtidig ber du om en anbefaling til et elektrofirma som kan gjøre jobben....dette er IKKE en gjør-det-selv jobb. Ja, det koster litt, men du har glede av denne innstallasjonen så lenge du har din Zoe. Dessuten....elsikkerhet er ikke det man skal spare på! Lykke til med en feiende flott bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar