0

Feil på startsperre

spurt 2020-07-09 14:39:52 +0200

anonym bruker

Anonym

1) Når bilen Fiat Ducato bobil 1,9 l motor 2001 modell, er varm og skal restartes så lyser startsperren lenge. Noen ganger har jeg måtte vente i opptil en time, (til motoren er kald) da starter den så lett som bare de. Ide om løsning? 2) Tok bilen på verksted og de sa de hadde en dyktig bilelektriker som kunne fikse dette. Han prøvde og feilsøkte, men fant ikke feilen. Han byttet tilog med en turtallssensor, men feilen var den samme. Jeg ville at han da skulle bytte tilbake til den gamle sensoren, men han sa det var ok han kunne ta det på sin «kappe». Nå etter ett år får jeg regning på dette bytte og arbeidstid. Er jeg forpliktet til å betale? Jeg har jo ikke fått noen bedring! Problemet er ikke løst! De har heller ikke noe å foreslå bare å fortsette å prøve og feile.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-10 16:45:39 +0200

Nja...noen er greie og tar ikke betalt for verken tid eller deler når feilen ikke blir utbedret....andre ikke. Jeg ville tatt en forhåpentligvis hyggelig telelefon, eventuelt en like hyggelig prat over en kaffekopp, og minnet vedkommende på avtalen. Det kan jo være så enkelt som at en regnskapsfører har oppdaget en utestående fordring i form av ubetalt oppdrag. Som sagt, en hyggelig samtale...legg vekt på en positiv dialog, om du ikke kommer helt i mål, foreslå et kompromiss som gjør begge fornøyd, kanhende du trenger hjelp av ham en annen gang også. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar