0

Har problemer med venstre abs sensor bak

spurt 2020-07-05 15:31:51 +0100

anonym bruker

Anonym

Har skiftet sensor og magnet Ring. Får fremdeles feil på venstre bakhjul. Har prøvd å finne skjøten på kanelen som går til føler Men finner ikke skjøten.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-06 10:38:18 +0100

Dette er kjedelig. Jeg tipper at det er en dårlig kontakt som forårsaker dette. Selv om det også kan være andre og mer kompliserte ting, så er det smart å begynne her.

Jeg kan dessverre ikke si deg akkurat hvor disse ledningene er skjøtet og det er sikkert ikke så lett å følge de for å se heller. Men gi det et forsøk. Sjansen er stor for at feilen ligger der - slik jeg ser det. Alternativt må du få et verksted til å ta en kikk på dette for deg.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-07-06 19:59:53 +0100

Hei Det selges reprasjons kontakt som går inn på abs sensoren med ca 20-30 cm ledning så tydelig at dette kan være et problem her. Hvis du drar litt li ledningene til kontakten og de sliter av så har du funnet problemet og må da sette inn en slik kontakt og spleise ledninger ved lodding og krympehylse. Tror ikke du finner en skjøt her da mange biler har det integrert i ledningsnettet.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger