0

Hva tenker dere om denne?

spurt 2020-07-05 13:42:42 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Er denne et godt kjøp, den ligger litt høyt i pris i forhold til km. stand osv. https://www.finn.no/180830068

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-05 17:24:49 +0200

En kjapp sammenligning av tilsvarende biler på finn forteller egentlig at prisen ikke er vesentlig forskjellig fra "de andre", de fleste biler som har såpass mange år på veien er jo normalt sett kjørt et sted mellom 150' og 200'. Prisene synes å variere, biler med mye "utstyr" synes å bli priset vel optimistisk, mens biler som nærmer seg EOL med stormskritt er priset deretter. 227' er ikke spesielt langt etter min skala, bilen begynner å nærme seg innkjørt.

På pluss-siden fremstår det som om nåværende eier har tatt normalt godt vare på bilen, det bør du verifisere ved en gjennomgang av tilgjengelig historikk og dokumentasjon. Jeg ville nok også tenkt tanken på å innhentet en tilstandsrapport, grensa her ligger for meg rundt de 100'. Alternativet er at du får med deg en god venn som kan sine ting når du sjekker og prøvekjører bilen. Elers klapper jeg i hendene for nåværende eier som har hatt vett nok til å understellsbehandle bilen, sjekk nøye at dette er fagmessig utført...hint: sjekk bak dekslene under bilen....ta gjerne med lykt og tannlegespeil. Det er en stund siden 2011.

The Bottom Line: om bilen er rustfri og tatt normalt godt vare på, er ikke 120' noen upris, gitt at BMW av denne sorten er det du vil ha. Det koster imidlertid å være kar, også på en BMW kan ting gå i støkker, derfor bør du gå et par runder med deg selv: du får en vesentlig nyere Skoda eller for den sakens skyld, Toyota, for samme pris. Da får du sannsynligvis også et mer forutsigbart og rimeligere bilhold, men nei, du får ikke markedets stiligste grill og "BMW" på hekken. Du skal også ha i mente at når bilen er understellsbehandlet i 2018, er det tid for etterbehandling. Sånt slarver man IKKE med, også BMW ruster, og vinteren er ennå ikke avskaffet. Som sagt: grundig sjekk og prøvekjøring....FØR du skriver under kontrakten! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar