0

caddy 4motion dsg

spurt 2020-07-04 19:54:53 +0100

hei har lurt på caddy med 4motin og dsg girkasse bilen er en 2015 mod som er gått 289000 og da er spm er det for mue km til å satse på denne til 89000?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-05 13:47:23 +0100

Det blir noen kilometer i året her, spørsmålet er hvorvidt disse kilometerne skriver seg fra et kjøremønster med en høy andel langkjøring, eller om bilen i alt det vesentligste er brukt f.ex som budbil i bynære områder. Dette gjør en vesensforskjell mhp slitasje av hele drivlinjen. Et annet spørsmål er hvorvidt den har fått service ved mer fornuftige intervaller, eller etter VW sitt "longlife" program....det siste er ikke spesielt tillittvekkende. Svaret er altså at teknisk sett er bilen helt grei gitt at det dreier seg om i alt det vesentligste langkjøring med moderat last, og ellers finnes en historikk som gjenspeiler service hver kjørte 20.000....f.ex...lenger skal man IKKE kjøre mellom oljeskiftene med en TDI....og jeg antar dette er en 2.0 TDI 110 eller 140 hk. Vær imidlertid spesielt oppmerksom på clutchen i DSG-kassa...den kan være moden for utskifting om den ikke er skiftet en eller flere ganger underveis.

Mhp prisen ser jeg ikke uten videre at den faktisk gjenspeiler kjørelengden, jevnfør andre, tilsvarende biler i markedet. Det finnes relativt mange av denne sorten på finn, og jeg stusser litt på at det ikke skiller mer enn si 30.000 på greit utstyrte biler av samme årsmodell som er kjørt rundt 200.000 kilometer mindre. Jeg ville nok sett på flere biler i markedet her, gjerne pruta til jeg var blå i trynet på den bilen du nevner og sjekket den meget grundig - er det virkelig en bil som er så mye bedre enn de andre i markedet? Rett nok er det få biler med DSG, men DSG kosta ikke så vanvittig mye mer som tilvalg når bilen var ny. Om ikke autoamtgir er må-ha, kan du finne biler som er kjørt mellom 1/3 og halvparten så langt for en ubetydelig høyere sum.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar