0

Kjøpt av brukt Bentley

spurt 2020-06-30 11:24:15 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, Benny.

Jeg ser på å kjøpe førstegangsbil, og har sett på en Bentley på Finn. Jeg vet av erfaring fra faren min at britiske biler som har kjørt noen kilometer kan ha mange, dyre feil. Jeg liker godt dine bruktbil-vurderinger og lurte derfor på om du kunne komme med en slik på bentley, eller andre sportsbiler slik som Masarati, Ferrari, Audi R8, Aston Martin og spesielt i dette tilfellet Bently Continental 2008 modell.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-06-30 12:33:30 +0100

updated 2020-06-30 12:55:50 +0100

Hei Tror kanskje faren din mente engelske hvermansen biler da det aldri gikk mer enn en uke mellom hver streik arbeiderene der hadde på bilfabrikkene i England og gikk nok ut over moralen etterhvert. Tror ikke det er noe grunnlag for å påstå det om Bentley men en service og et sett med nye dekk er ikke det samme som på en Ford Fiesta. Men når du planlegger en sånn som førstegangs bil så har du nok tatt hensyn til det i regnestykket ditt. Jeg hadde nok heller tatt en Aston Martin DB 7 eller 9 som førstegangsbil ;-).

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-06-30 14:02:11 +0100

Når jeg ser ordet "førstegangsbil", tenker jeg på en relativt ung bilkjøper med moderat eller lav inntekt. Om du bor hjemme eller ei, skriver du ikke noe om, men biler i det segmentet du nevner her, koster så mye i innkjøp, løpende driftskostnader og ikke minst forsikring, at du i beste fall må avstå fra hele gullrekka av andre ting i livet: fra egen bolig til familie og absolutt alle andre fritidsaktiviteter. I verste fall går du personlig konkurs. Og skulle du mot formodning tjene så godt at du kan "unne deg" et sånt leketøy....putt fingeren i jorda og sett av penger til en regnfull dag før du løper og kjøper....bil er IKKE noen god fremtidsinvestering! Og har du behov for en grei bil, kjøp heller en ny eller nesten-ny ordinær bil, det gir et budsjett i en langt mer fornuftig størrelsesorden, og du får faktisk ganske mange biler som kombinerer fornuft og moro for mellom 2 og 4 hundre tusenlapper. Greit å være litt gærn', men å trekke strikken for langt med en "førstegangsbil" er ekstremt uklokt. Bla fordi du bør bygge deg opp erfaring som både bilkjøper, bileier og ikke minst mhp kjøreferdigheter om dette skal gå bra. Sånn er det bare....for omtrent 99.9 % av oss.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger