0

Volvo50 spørsmål

spurt 2020-06-28 12:12:32 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Har et spørsmål angående Volvo v50 som har stått en stund men fikk start på den med startbuster å fikk kommet meg hjen, når jeg kom hjem så skrudde jeg av tenninga å skulle teste om jeg fikk start igjen ikke noen respons så må bruke startbuster og sjekka også om det var kjøleveske å den var tom når jeg kom hjem kan det ha noe å si når jeg starter bilen med startbuster å stopper når jeg kjører framover hva kan være galt

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-06-28 13:40:40 +0200

Avhengig av hvor lenge du mener med "en stund", om bilen har stått stille er det ikke uvanlig at battieret tappes så mye at du ikke får start. Slik jeg forstår det, brukte du en "booster", altså en ekstern strømkilde som du koblet til batteriet. At du kjører den "hjem" er neppe nok til å lade opp batteriet, derved er det ikke uvanlig at du opplever at du må frem med din venn "booster" igjen.

Kuren for strømproblemet er å finne frem en batterilader. Hjelper ikke det heller, er det muligens på tide å kjøpe nytt batteri. Langt verre er det at du ikke har kjølevæske, det skal ikke skje uansett. Da er det sannsynligvis en lekkasje et sted. Det kan du IKKE kjøre med, har du for lite kjølevæske går motoren lynraskt til Jesus! Det vil du IKKE....om du ikke er kyndig selv eller har en god venn som kan hjelpe deg, få tak i redningstjenesten og få bilen til nærmeste autoriserte verksted!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar