0

Oppgradering av motor

spurt 2020-06-28 09:00:28 +0200

anonym bruker

Anonym

Har en 2012 mod. diesel på 140 hk. Kan motor oppgraderes til 172 Hk, og uten ekstra avgift til staten - nå er det vel ikke HK-avgift lenger

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-06-28 14:10:26 +0200

Nja....dette skal uansett føres inn i vognkortet og meldes forsikringselskapet. The bottom line er at dette ikke er spesielt smart, du øker både effekt og moment, og derved belastningen på hele gullrekka fra turbo og stempeltoppene via rådene og like frem til drivhjulene via girkassa. Om du har planer om å beholde bilen en stund, risikerer du kostbare overraskelser. Skal du selge bilen, vel, for min del er alt som minner om "tuning" en umiddelbar deal-breaker. Nettopp fordi det grenser til total toskeskap....selv om de som selger "tuning" og "optimalisering" hevder det går så og så "bra".....det er på ingen måte gitt at drivlinjen er enig i reklamen her....tvert om.

Rent bortsett fra dette: 140 hk holder i lange baner for de fleste av oss, enten vi kjører rundt veggene her hjemme i annerledeslandet som de facto har den nest laveste gjennomsittshastigheten i veinettet...bare overgått av Malta....eller en gang innimellom strekker ut litt på motorveier i andre land med et annet tempo i trafikken. Avhengig av om du har Golf, Passat eller noe annet rundt denne motoren, for alle praktiske hensyn har du mer enn nok anvendbar kraft til å holde følge med trafikken. Om du føler det annerledes, begynn å spare penger til en bil med en helt annen motorisering, den endringen du antyder gir ingen store "fordeler", bare bakdeler.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-06-28 14:11:26 +0200

....og ser du nærmere på hvordan en TDI faktisk er konstruert og bygget opp....skjønner du hvorfor det er en heller dårlig ide å gamble på at det er noe å gå på mhp belastning her....

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar