0

Er den bilen ok

spurt 2020-06-24 05:33:47 +0200

anonym bruker

Anonym

Fra 1-10 ambefaller du den bilen for pensjonista ??

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-06-24 08:05:45 +0200

Kjøp heller en helt ordinær Golf....gjerne en stasjonsvogn med 2 cm ekstra bakkeklaring. Noe kynisk sett, T-Roc er ikke noe annet enn en sminka Golf. Sminke av denne sorten er som kjent ikke spesielt billig, Golf....eller for den sakens skyld Skoda Octavia...gir mer bil for pengene. Det mange ikke tenker over, er at også ekstrautstyret er priset gunstigere på disse. For en pensjonist kan f.ex både automatgir og firehjulstrekk være attraktivt, og sikkerhetsutstyr som adaptiv cruise og hadde nær sagt "avstandsholder" og lysautomatikk burde være en selvfølge for pensjonister. Legg til at man også kan få ergonomiske seter i pakka....med Golf hhv Octavia kommer man minst 100 tusenlapper rimelige ut enn med T-Roc....for en bil som nok er en langt bedre allrounder.

En ting man skal være ops på: Golf i standardversjonene leveres ikke uten videre med kombinasjonen haldex 5 / DSG i Norge....da må man se hen mot Octaiva. Golf Alltrack fås med denne kombinasjonen, men da er man igjen på Golf med overprisa "sporty detaljer". Ellers gir det seg selv at man som pensjonist bør sky "R" versjoner som selve pesten, stivere understell og lavprofildekk er IKKE tingen for oss pensjonister! Summa summarum, Golf hhv Octavia fortjener poengsum 12 som pensjonistbil på din skala, T-ROC fortjener knapt nok en 3'er!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar