0

Rustgaranti

spurt 2020-06-22 18:08:09 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny.

Bilen min er 4 år gammel og har gått 78 000km Har fått en rust flekk over venstre hjulbue, og Opel Norge vil ikke ta ansvar. Hva vi du anbefale meg å gjøre videre siden jeg fikk avslag på reklamasjon/ rustgaranti

Mvh Jonas

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-06-22 18:31:34 +0200

Hei Jonas Hva du skal gjøre avhenger av årsaken, er det rust innenfra som har smittet igjennom lakken har du en klar sak her og Opel må utbedre skaden. Er det en ubehandlet steinsprut er nok saken verre for deg da Opels instruksjons bok legger klare føringer om hvordan du som bileier skal behandle skaden for å minimere videre skade og da altså med tanke om fare for rust angrep. Er det annen mekanisk skade utenfra er også saken din vanskelig. For deg er det svaret fra Opel som er viktig her og om det stemmer med dine tanker om årsak. I tvils tilfeller kan en tredjepart hentes inn og begge parter må bli enige om at avgjørelsen hans blir gjeldene. En uavhengig takstmann og kanskje Naf kan brukes her det har jeg selv gjort med hell ang fargeforskjell etter lakering av en bakre støtfanger.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-06-23 07:57:23 +0200

Kloke ord her, kan tilføye at en god måte å håndtere dette med steinsprut på, er å finne en seriøs aktør som driver med BÅDE understellsbehandling og antirust generelt....altså har et lakkeringsverksted under samme tak. Da leverer man bilen med et stort smil for oppfølging av understellsbehandling med jevne mellomrom, og bestiller en gjennomgang og reparasjon av steinsprutskadene samtidig. Med aktører som gjerne holder til et stykke ute på landet er timeprisene hyggelige, og selv om selvgjort er velgjort: en faglært lakkererer gjør mye bedre arbeid.

Ja, litt koster det, men i den store sammenhengen utgjør det en forsvinnenende liten andel. Å stole på fabrikantenes "rustgarantier" er som å stole på en politikers valgløfter, sier ikke mer...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar