0

Lekkasje ved rør inn på kondensator. (AC)

spurt 2020-06-22 10:02:32 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Kjøpte i 2018 en Volkswagen Golf Stasjonsvogn 2016 modell fra Møller Bil. I tidlig vår sluttet aircondition å virke i bilen og denne sluttet å gi kald luft.

Melding fra verksted var som følger: Kontrollert AC anlegg for lekkasje, ser at det lekkasje ved rør inn på kondensator. Om det er rør/ o-ringer eller kondensator vet man ikke før man har demontert rør fra kondensator.

Bilen har dessverre gått for langt til at dette er en garantisak, men er det en sjangse her for at dette kan være reklamasjon?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-06-22 10:22:55 +0200

Heisann!. Kjedelig nå i sommervarmen. Nå kan ikke jeg si eller vite hva Møller bil velger å gjøre i dette tilfellet. Men de er jo ikke akkurat kjent for å "gi ved dørene". Så jeg er nok kanskje redd for at dette er noe du må dekke selv.

Men det er jo lov å hør / spørre. Evt. søke om en kulanse ettersom bilen din er såpass ny. Det siste betyr at dere deler litt på kostnaden. Forhandleren tar en del, importøren tar en del og du som kunde tar en del. Det bør jo også for Møller handel om å ta vare på kundene sine.

Men om de velger å avslå det hele - så har de jussen på sin side.

Ønsker lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar