0

Svar angående DAB adapter, tappe batteriet.

spurt 2020-06-14 18:24:24 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg hadde samme problemet, flatt batteri i løpet av få dager. Jeg målte da motstanden i DAB adapteren. Den var bare få ohm, som jeg beregnet til å tappe ca 15 ampere-timer pr. døgn. Nå kobler jeg DAB'en fra når jeg parkerer og har ikke hatt problemer siden.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-06-14 19:35:11 +0100

updated 2020-06-14 19:38:10 +0100

Hei Nå vet jeg ikke hvilken matematisk formel du bruker til dette men å måle motstanden i adapteren tror jeg ganske sikkert ikke kan brukes da adapteren er en elektronisk enhet og ikke en Ohmsk motstand, ampertrekket i kabel er nok eneste sanne verdi her. Uansett vår tidligere uheldige venn nevner at adapteren er koblet slik at adapteren er strømløs når tenningsnøkkel er avslått så jeg gjetter mest på at han har problem med batteri eller lading og at det bare er tilfeldig at dette begynte når adapter ble montert. Håper Norulf redder meg hvis jeg er alvårlig på glattisen her ;-).

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-06-15 12:06:43 +0100

Helt korrekt, å måle det være seg ohmsk last på det vi kan kalle en "duppeditt" har ingen mening. Som kamerat K sier, har man problemer ned strømtrekk, måler man akkurat det. Ellers er det en ting som gjelder med sånne ting: sørge for at strømmen brytes når man slår av tenninga. Å stole på at en "duppeditt" ikke trekker strøm, er som å stole på en politiker!

En helt annen ting er at man kan feilsøke på f.ex styringsbokser om man har et skjema eller som et minimum,, en opplisting over hvilke verdier man får, ved å måle det være seg ohmsk last, spenning eller strømtrekk. Sitter det en målebrygge eller en form for optosensor med faste verdier på de respektive inngangene, ja da kan man sjekke at ikke inngangene er blåst på denne måten. Men det er et absolutt krav at man har et skjema og / eller måledata, hvis ikke blir det "tenk på et tall". Man må mao vite litt om fasiten, eller som min elektronikk-lærer en gang sa: man må vite hva man skal måle i forhold til. En enkel, allmenngyldig setning som står meisla i hukommelsen :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger