0

Vurdere Panamera

spurt 2020-06-13 00:02:38 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei.

Jeg går med en drøm om å kjøpe en Porsche panamera. Jeg lurer litt på hva pris på årlig servicer ligger på og evt registerreim/ kjede skift ligger på i pris ca? Så lurer jeg litt på diesel forbruk vs bensin? 4x4 vs bakhjulsdrift? Og hva du ville valgt av diesel / bensin, 4x4/ bakhjulsdrift ( også med tanke på pris).

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-06-13 11:46:51 +0200

Hei Du nevner pris flere ganger her, en Porche Panamera velges trolig ikke så spesielt ofte av de som bare er optatt av pris snarere er vel Avensis og Corolla første valget her. Er nok nevnt tidligere men pris på service og utvalgte reprasjoner kan bare en forhandler gi deg med en kjapp telefon eller en mail. Logistikken blir for omfattende hvis man skal vite alle priser på service og diverse reprasjoner på alle biler som ruller i Norge. Den som hadde passet meg best er bensin og med firehjulstrekk.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-06-13 12:25:31 +0200

For all del, det for fornuftig å sjekke pris på hele gullrekka med potensielle utgiftsposter her. Det enkle svaret er at alt som har med "premium har en lei tendens til å kreve at du også har inntekt som ligger på premium-nivå. Dersom du ikke har inntekt på si en snau million eller mer, ikke har eller har tenkt å skaffe deg familie og/eller bytte bolig de neste 20 åra, jolly fine! Ja, rent hypotetisk kan du selge bilen igjen etter et par år, men et par år med verditap og løpende utgifter kan være nok til å ta rotta på privatøkonomien din for meget, meget lang tid fremover. Selvfølgelig avhengig av inntekt og hvilke utgifter du ellers har....men fritt sitert Dine Pengers generelle råd: sett tæring etter næring, om du har en vanlig gjennomsnittslønn så tilpasser du forbruket deretter. Som jeg sa til en jevnaldrende kollega for noenogtredve år siden, han bodde hjemme hos foreldrene og lånte 110 % av kjøpesummen på en gild bil: du kan ikke bo i bilen! Dette var ikke en Porche, kun en ny Opel Kadett Rally....den kosta nærmere dobbelt så mye pr måned sammenlignet med mitt nye husbankhus inkl avdrag på lån og kommunale avgifter! Det er rett perspektiv å se dette i: det koster å være kar, og jo mer "kar" du vil være, jo mer koster det.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar