0

jeg lurer på¨hvor normalt er dette!

spurt 2020-06-11 01:24:45 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Jeg har en Audi A5 sportsback s-line 2019 modell med alt utstyr. Det er en lekkert bil som er veldig komfortabelt og behagelig å kjøre, ikke minst med sportslige og aggressive linjene på hele bilen.

Første problemet mitt begynte med at, lysene som er under håndtaket på sjåfør siden ryke så der etter rykket de to andre som er på passasjers siden.

Men de siste månedene har jeg lagt merke til , når jeg bremser ned og kjører over farts humpene så hører jeg veldig tydelig på begge sidene av dørene eller det er helst nede på dørene at det er vann som flytter på seg.

Jeg har kontakten møller bil hvor jeg hare kjøpt den. Så sa de at dette var ikke normalt og har i ikke møtt lignende. Bilen har blitt bestilt fra fabrikken , så det er en fabrikk ny bil som ikke burde ha dette problemet. Bilen skal snart i undersøkelse , men jeg ville høre fra din side, hva kan årsaken være eller kunne gi meg råd om et sånn tilfelle! Ha en god dag-kveld. MVH....

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-06-11 07:14:30 +0200

updated 2020-06-11 10:48:59 +0200

Hei Er vann som samler seg i kanalene på bilen på grunn av feil med dreneringsplugger, vann samler seg i ganske så store mengder uten å komme ut og blir som du sier liggende å skvalpe i kanalene. Er usikkert hvorfor men kan ha med produksjonsmetoden å gjøre eller feil i selve pluggen eller feil montering. En kule skal slippe vann bare den ene veien men blir sittende fast og vann kommer da ikke ut, Hvis fabrikken sprøyter for mye voks beskyttelse i kanalene kan dette legge seg i pluggene og tette de igjen. Eller hvis bilen din er tectyl behandlet kan disse kulene også sette seg fast. Uansett dette vil nok Audi informere om. Nye plugger med hull i midten må monteres. Det med dørhåndtak lys er nok en annen historie men høres også ut som fuktighet trenger inn.

Kjekt om du legger inn oppfølging her på hva Audi sier om dette da slike forumer ofte har en draw back ang tilbakemeldinger og vipps så blir alt mere intressant for leserne og arkiverings verdien av infoen.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar