0

Tannstang, må den byttes?

spurt 2020-06-09 14:04:13 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Har en Ford Mondeo 1.6Tdi 2012, for et par uker siden begynte jeg å merke dødgang i rattet. Og idag har jeg hatt den inne på Ford verksted. Dem sa at tannstanga må byttes, bilen har gått 190.000km, er dette normal slitasje? Jeg har aldri hatt noen problemer med bilen før, og er avhengig av å ha den i hverdagen. Må jeg bytte? Hva vil skje hvis jeg utsetter?

Hilsen Kristian

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-06-09 18:24:14 +0200

Hei Kristian Skal noe til at tannstangen er utslitt på en 2012 modell foruten at det fks var en feilproduksjon nettop på tannstangen på din bil men da skulle den hatt tilbake kalling men det er ikke alle som gidder å gjøre. Selve armene som går ut til hjulene har kuleledd som kan være utsatt for slitasje men disse kan byttes og koster ikke spesielt mye og byttes lett, Ford selger kanskje ikke disse separat men det finnes ettermarkeds deler i rikelig monn det ute hvis du vet hvor du skal lete. Jobben består i å fjerne mansjetten og skru av innerste leddet etter demontering av endeleddet inn mot hjulet og bytte stangen med indre kule på som er gjenget inn i tannstangen koster 170 kr for delen på skruvat.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar