0

Chevrolet tahoe 2005 modell

spurt 2020-06-02 10:06:07 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, jeg vurderer å kjøpe denne https://www.finn.no/car/used/ad.html?...

Jeg kan ikke skru på bil, trenger stor plass i bilen, og komme meg frem på dårlige veier. Bor på landet, kjører ikke veldig mye i hverdagen, så forbruket er ikke så nøye. Er det noe jeg bør passe på spesielt med årsmodellen?

Fikk god hjelp av deg en annen gang og kjøpte Volvo v 50, ble fornøyd.

Hilsen Ruth

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-06-02 11:25:39 +0200

Vel....en Volvo V50 er en grei bil på alle vis, og ikke minst: du ruinerer deg ikke på verken deler eller drivstoffutgifter. Den bilen du ser henimot nå, er den rake motsetning. Vel er det en enkel konstruksjon, men den er såvidt tung at alt som går rundt belastes mer....sånn er det bare. Regn med å måtte sette av et halvt nasjonalbudsjett til alt som har med hjuloppheng å gjøre, bremser og dekk....og du og du.....så billige dekk i denne dimensjonen er! Lette å få tak i også!

Det samme gjelder andre deler etterhvert som du får behov for dem. Ja, GM og Chevrolet er blant de "greieste" å få deler til når det gjelder AMCAR, men det er IKKE det samme som at du får deler på 1-2-3....det gjør naturlig nok noe med prisnivået også. Siden du ikke er din egen mekaniker, regner jeg med at du også vil slite litt med å skaffe deg delekatatolog og kjøpe deler fra USA...det er visstnok en grei måte å skaffe seg deler til slike biler på....for de som er entusiaster på sin hals. I det hele tatt, det koster å være kar, og noe forenklet sagt: selv om denne bilen fremstår som relativt "billig" å kjøpe: gammel bil er gammel bil, den er pinadø 15 år gammel! Rett nok ikke mer enn innkjørt, men fritt sitert Benny: langt nok til at "alt" kan skje.....amerikanske biler er IKKE feilfrie, selv om entusiastene som heiser det amerikanske flagget på 17.mai hardnakket hevder at det er "verdens beste biler".

Vel....det er ikke helt sant. Ting går i støkker her også, og med dårlig vei? Amerikanske biler smaker best i USA! Kjøp deg heller en nyere Landcruiser....rett nok dyrere i innkjøp, men stor nok for de fleste og langt mer driftsikker og bedre for lommepungen på både kortere og lengre sikt. Jo nyere bil du har råd til, jo bedre. Dessuten: se opp for rust....en ting er dette med å SKRU på bil.....det er forholdsvis enkelt....men må du begynne å leie noen til å sveise rust? Da kan du grave et høl der hjemme på gården og hive bilen oppi like godt først som sist...alternativt kjøre den til hoggern'. Derfor....når du finner drømmebilen: sørg for understellsbehandling og løpende etterbehandling, det er like viktig som ordinær service og vedlikehold! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar