0

Toyota2.0 2005

spurt 2020-06-02 00:25:46 +0200

anonym bruker

Anonym

hvordan behandele mot rust.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-06-02 07:38:38 +0200

Finne frem en nettbasert telefonkatalog og søke på "antirust" og ta en ringerunde....spør primært om hvordan jobben blir gjort...det SKAL gjøres ved demontering av deksler under bilen, grundig rengjøring, påføring av nyytt "godstoff", det være seg lanolin, dinitrol, spesiell olje...whatever....men det er altså kvaliteten på arbeidet som blir gjort som er det viktigste....velg ALDRI billigste tilbud!

Hulromsbeskyttelse er også viktig og en mer krevende øvelse, dels fordi det IKKE må sprøytes inn altfor meget godstoff, dels fordi man må være nøye med å ikke tette dreneringsplugger etc..

Om det blir for mye kav å ringe rundt....sjekk gjerne med din lokale NAF-avdeling eller andre fagmiljøer som kan gi deg et uavhengig, objektivt råd om et sted der man gjør en god jobb. Du kan også bestille tid hos firmaet HER.....jeg har brukt denne herremannen i flere tiår, det er en kjekk kar av den gamle skolen som virkelig kan sine ting: https://www.handeland-antirust.no/

Husk ellers at du bør sørge for etterbehandling annethvert år, eventuelt lengre intervaller om du kjører såpass lite og primært på god asfaltvei. at det er forsvarlig med lengre intervall....det vil leverandøren av undsrstellsbehandling kunne gi deg et råd om ved første etterbehandling

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar