0

Er dette et bra kjøp Suzuki XL7 3,6 V6 254HK 4X4 7 SETER

spurt 2020-05-30 18:42:45 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Jeg hadde en lik bil i utlandet, men med forhjuls drift. Var bra fornøyd med den, hadde den i 3 år. Det som var bra var stor plass og stor motor. Men jeg har bare sett en slik til salgs i norge.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-05-30 19:34:38 +0100

Bra og bra, det er jo egentlig en Suzuki Grand Vitara på steroider, litt større, litt mer motor. Dette er en gammel konstruksjon, på godt og vondt, og som du sier, det er ikke spesielt mange av dem i Norge. Men noen er det, faktisk så mange at Broom har skrevet om dem før: https://www.tv2.no/a/9183927/

Det gode er at dette er en robust, grei bil uten spesielt komplekse løsninger. Om du finner en bil som er tatt godt vare på, underforstått betaler litt mer for å få en bil i god stand, og du fortsetter å ta vare på den, kan du ha bil i mange år. Og nettopp det bør du ha klart for deg før du handler her: denne bilen er ikke spesielt lett å selge igjen. Du får heller ikke spesielt god komfort og høyt sikkerhetsnivå, Men vet du hva du går til...jolly fine...kall det gjerne en entusiastbil....en bil der man må være litt over gjennomsnittet interessert i å eie akkurat en slik bil for å være fornøyd. Ellers ville jeg ikke engang tenkt tanken på å kjøpe denne med noe annet enn firehjulsdrift...antagelig finnes det da heller ikke biler med kun forhjulstrekk av denne sorten i Norge.

Alternativet er å se over mot Sverige eller Tyskland, om du bare MÅ ha en sånn, men siden bilen ligger lavt i både popularitet og pris i Norge, må du regne med å betale litt mer for et godt eksemplar som bruktimport...husk at det kommer spedisjonskostnader og avgifter etc i tillegg. I ditt sted ville jeg nok heller kjøpt en "vanlig" Vitara, eventuelt funnet en "svensk" bil med den litt større bensinmotoren med rundt 130 hk og automat. Litt mindre, men ganske så lik, og det finnes noen få av denne også i Norge....flere i Sverige.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

2 følgere

Statistikk

Spurt: 2020-05-30 18:42:45 +0100

Sett: 82 ganger

Sist oppdatert: May 30 '20

Antall visninger