0

Hvilken girkasse lønner seg? Og hvilken modell? Ikke noe alt for gammelt

spurt 2020-05-28 11:42:04 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei!

Har hatt min volvo 850 10v 144hk i mange år uten feil, Kun byttet slitedeler, men det begynner å bli på tide med noe nytt, da herren begynner å dra på årene!

Lest litt tester om avensisen, men anbefalt girkasse(r) ser jeg ikke noe av. Tenker da 2008 modell

Kom gjerne med andre bilmerker du mener er bra

Ser frem til å høre fra deg

Vennlig hilsen Jonas

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-05-28 13:38:59 +0200

Hei Jonas Jeg pleier å si at Toyota Avensis er for de som ikke bryr seg om bil, men ikke missforstå de bryr seg bare på en annen måte. Vel sikrest gear kasse er alltid manuell såfremt du ikke er en drabelig clutch sliter men virker jo ikke sånn da du har en 850 som sikkert er fra midten av 1990 tallet og bare skiftet filter og bremseklosser. Jeg blar opp ivertfall en konkurent og det er Ford Mondeo men kjøp ikke 1,8 TDCI gå for 2,0 TDCI da de er bankers og ønsker du så velg gjerne automat men sjekk nøye at den virker som den skal, men manuell er noen ganger svinghjul utslitt så sjekk dette også, vibrasjon i clutch pedal ved inntrykking og forandring av lyd eller generelt extra lyd på tomgang tyder på dette. Skoda octavia kan også være grei bil, det med bil bygging kan de i Tjecoslovakia og gjør det minst like godt som alle andre og kanskje bedre.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-05-28 14:26:11 +0200

Jeg vil jo tenke at NY Skoda er det beste alternativet her :-) Med 2.0 TSI eller 2.O TDI, alt etter smak og behag. Gjerne også firehjulstrekk og DSG, vi som er litt opp i åra kommer før eller siden i en situasjon der automat vil være fornuftig :-) Ny,. for å ha en bil som holder like lenge som oss selv, og ja, ifølge Volkswagen AG bygger Skoda BEDRE biler enn Volkswagen selv! Var innom en av fabrikkene for en tid tilbake, helt fantastisk, Ordnung Muss Sein og Made in Germany eller "VW" påstemplet både her og der! Fikk lyst på Skoda der og da, det eneste som har hindret meg å kjøpe Skoda selv er et langt kundeforhold i VW-sjappa og det faktum at Skoda tidvis har vært så populær at leveringstiden på nye biler nærmer seg ventetiden på å få en japs levert til Norge!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar