0

Cayenne vs Touareg vs Ml350

spurt 2020-05-27 22:38:56 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Vurderer å kjøpe meg en brukt suv og har dermed sett litt på Porsche Cayenne, Mercedes Ml350 og VW Touareg. Hvordan vil dere se disse opp mot hverandre? Er det noen fordel ved å velge den ene eller andre? Har andre i familien som eier cayenne av samme årgang og har ikke hatt problem med bilen siden den var ny. De to jeg har sett mest på er disse to:

porsche cayenne: https://www.finn.no/131131558 vw touareg: https://www.finn.no/179334205 https://www.finn.no/173290997 Mercedes ml350: https://www.finn.no/179766190

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-05-28 05:38:15 +0200

Hei Ja her har du 2 flotte premium suv samt en want to be. Først og fremst er ML 350 i den årgangen en feiende flott bil og har jo alt tenkelig utstyr og sikkert bare halvparten som man har bruk for, luft fjæring er viktig på disse da de kjører bedre og var designet sånn men for å kunne selge litt billigere og fordi noen er skeptiske til dette kunne man få de uten. Porche Cayene er også en flott bil men man må like utseende da de har prøvd å kopiere utseende til 911 på en suv men slik at noen liker det og andre ikke slik er det bare, Den har jo alt man ønsker og går rett kjem hos meg med webasto, varme i ratt og frontrute og justerbar luftfjæring. Touareg eller som nevnt want to be er en flott bil det også men har aldri hatt det siste som skal til for å klatre opp sammen med de 2 andre muligens det er mest navnet her som spøker i bakgrunnen hva vet jeg. Hvis du bare er obs på at du kanskje får høyere kostnader og legger litt extra unna til service og vedlikehold er det ingen som stikker seg ut spesielt i ene eller andre retningen. Porchen er nok kjøremaskinen her mens de 2 andre heller mere mot komfort. Bruktprisene blir nok best med Mercedes og Porche men Touareg hakk i hel. Sjekk de nøye alle sammen og er det noe du ikke liker så snu og se etter et annet eksemplar og få med deg noen garantier så du får prøvd bilen og funnet eventuelle mangler. Understellsbehandling fortjener alle disse men spør forhandler om hva som er greit ang fortsatt garanti. Jeg personlig ville gått for Porshen så kan de som ser den diskutere utseende seg i mellom så lenge de vil.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar