0

Ford Ranger 13 pol tilhengerkontakt.

spurt 2020-05-26 09:38:32 +0200

anonym bruker

Anonym

Ford sin 13 pol tilhenger kontakt er ikke som andre eller er det bare min? Pinne nr 10 er ladespenning til batteri på henger når motor er på. På min Ranger måler jeg 12V og det er litt lite ladespenning. kan du sjekke om det er bare min eller om det er generelt alle Ford Ranger eller et generelt Ford? Spurte lokale Ford forhandler og de var ikke veldig behjelpelig men de kunne fikse det men det kom til å koste.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-05-26 13:57:26 +0200

Jeg har konstatert samme problemstillingen på min tyske kvalititetsbil....må være noe som går. For meg er jo ikke noen stor greie, jeg har ikke verken sjampingvogn eller behov for å lade batterier via tilhengerkoblingen, men det er som du sier, dette er ikke gangbar ladespenning. Det er minst to måter å løse dette på, den ene er å trekke en kabel med tilstrekkelig kvadrat fra motorrommet til hengerkontakten. Denne må ha en egen sikring, den bør ha en spenningsvakt sånn at du ikke tapper batteriet på bilen for mye, og den bør ha en strømbegrensning.....om batteriet på hengeren skulle være flatt og trekke for mye strøm er det dårlig karma på flere vis.

En alternativ fremgangsmåte om du bare trenger begrenset ladestrøm eller vedlikeholdslading, er å koble inn en DC-DC-konverter som løfter spenningen tilstrekkelig til å lade batteriet i den andre enden. Også da bør du ha en spenningsvakt og strømbegrensning, og har du bare en henger med behov for lading, kan du egentlig like gjerne plassere den ekstra elektronikken i tilhengeren. Det er en smakssak. Et bilelektrisk firma, eventuelt Bilradiospesialisten, vil kunne gjøre dette for deg på en god og proffesjonell måte, uten at det koster skjorta. Ja, du kan sikkert finne delene på nett eller hos bilrekvisita-forretninger også, men du bør vite litt om elektronikk og montasje for at det skal være en god opplevelse å gjøre jobben selv. Jeg tenker jo at alternativ to er det beste her, å trekke kabler gjennom hele bilen er ikke noe man gjør i tide og utide. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2020-05-26 09:38:32 +0200

Sett: 423 ganger

Sist oppdatert: May 26 '20

Antall visninger