0

Hvor får man chromet bildeler

spurt 2020-05-25 10:25:52 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Resturerer en 1973 modell Fiat 850 saloon og lurer på hvem som driver med chroming av støtfanger ol, Er det kostbart?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-05-27 10:47:12 +0200

Kul bil du holder på å restaurere der! Har alltid hatt litt sansen for disse bilene. Sikkert forde jeg er oppvokst med liten Fiat - 600, men vi vurderte også Fiat 850, 127 og 128 – men endte opp med Mazda 1300 i stedet for... Nok om det.

Ja, det finnes flere som driver med forkromming. Gundersen Galvano, MPS, og Centrum fornikling er noen aktører. Du finner de enkelt på nettet.

Dette er relativt kostbart i manges øyne. Skal man ha godt resultat er det heller ikke sikkert at det er smart å gå for billigste løsning. Prisen man får avhenger helt av utgangspunktet. Jeg tror de fleste kan gi deg et prisoverslag ut fra bilder som du evt. sender over.

Ellers så finnes det også firmaer som fikser dette i Polen (feks. Gromkrom). Sikkert en del billigere. Lykke til med bilen!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-05-27 11:52:25 +0200

Polen og Litauen er billigere, men ha en en ting i bakhodet når du setter bort en jobb til en kjekk kar fra Øst-Europa: det er gjennomgående mennesker som setter sin ære i å gjøre en best mulig jobb, men, det er et MEN: de er vant til å ha lav inntekt. Det innebærer grei pris for deg, men det betyr også at de ofte tenker at du vil gjøre ting billigst mulig. Her betyr god kommunikasjon mer enn ellers: pass på å si klart fra hva du forventer, at du vil ha best mulig arbeid. Diskuter gjerne pris også, men ikke prut til du er grønn i trynet, finn en middelvei. Om arbeidet er så godt som det pleier, kan du betale med et stort smil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar