0

S-klasse 1999-2006

spurt 2020-05-18 10:17:27 +0200

anonym bruker

Anonym

Kikket litt på brukte s-klasser i helgen som kan være en "søndagsbil". Finnes flere enn jeg trodde til salgs, noen også med V8. Mange av disse virker veldig godt vedlikeholdt. Spørsmålet blir da om jeg bør la det bli med tanken på grunn av mulige problemet, eller om dette faktisk kan være en god bil for solskinnsdager?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

4 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-05-18 10:46:02 +0200

Leter du opp et helt og pent eksemplar i god teknisk stand - og gjerne med V8, mener jeg dette definitivt er en gullende god solskinnsbil!

Alle gamle biler, enten det er Mercedes eller Lada, kan går i stykker. Eller rettere sagt vil gjøre det. Før eller siden. Igjen det er viktig å gjøre en god og grundig jobb i forkant for å finne en så god og bra som mulig og kanskje heller betale litt mer for den.

Her snakker vel antagelig få kjørte kilometer i året? Jeg mener en velholdt S-Klasse fortsatt kan gi deg et deg et hyggelig og billig bilhold her.

Lykke til med bilkjøp!

rediger fjern flagg merk som støtende (1) slett lenke more
0

besvart 2020-05-18 11:24:12 +0200

Helt korrekt, også en Laddis kan gå i støkker, men det er vesentlig enklere å reparere den :-) Glem heller ikke at det er myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyye billigere deler, og det er faktisk ganske så god deletilgang! Sånn er det absolutt ikke med Mercedes som er eldre enn si 5-6 år :-)

Når det er sagt, en velholdt Mercedes som kun brukes på dager der sola skinner, burde kunne gi mye glede for en forholdsvis rimelig benge. Dog ville jeg heller gått for en litt lettere bil med sekser enn en av dem med V-8. Det er så enkelt som at det koster å være kar, og jo tyngre bilen er, jo mer slitasje blir det på alt som er mellom motoren og bakken. Hobbybil kan være morsomt, men det er grenser for hvor store utgifter man kan bortforklare for konen med "måtte-bare" pusse opp garasjen eller noe annet festlig!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-05-18 20:40:59 +0200

He he Norulf du nevner hvor lenge du kan bortforklare utgifter med måtte pusse opp garasjen, jeg pleier å si til kona at vi ikke har råd til å pusse opp inne i huset fordi jeg må ha penger til å fikse bilen vinn vinn situasjon ikke sant?

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-05-19 07:48:59 +0200

Min kone har sin egen nusselige lille bil....kjøpte like godt en to-pack med nye biler sist vi handla bil. Også det en win-win situasjon, da har konen bokstavlelig talt egeninteresse i å bruke litt penger på å ta vare på husets biler :-) Nå ble det ikke hobbybil på meg, helsa og uflaks satte en stopper for å ta hjem en bil jeg hadde "på gress" i et stort naboland, men bil koster jo uansett, også de nye bilene vi kjøpte for å ha bil så lenge vi er "kjørbare".....som du sikkert har registrert, mener jeg at en god bil skal vare lenge. Pedant er jeg ikke, men jeg passer på dette med mekanikk og understellsbehandling. Med en hobbybil må man trekke det litt lenger, og jeg vil jo si at en Mercedes V-8 som hobbybil veldig kjapt kan komme til å koste så mye at konen blir stram i ansiktet om hun får nyss i det faktiske budsjettet. Derav anbefalingen om å gå for en sekser...med Mercedes kan det meget vel vise seg å bli ille nok....en f.d kollega hadde en strøken 280...den havna hos hoggern' når vinduspylermotoren, starteren og bensinpumpa røyk i rask rekkefølge! Bare de tre delene til denne feiende flotte bilen kosta jo like mye som en god bruktbil! Mener å erindre at han også måtte kjøpe pusserblader som kosta 4500 spenn....ingen ting annet passa! Det er da vi snakker om "søndagsbil"....må kun brukes på søndager med pent vær tredjehvert år :-))))

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar