0

Vare lengst mulig, og ombygging.

spurt 2020-05-18 10:09:30 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg har ca 200000-240000,-som skal brukes på en bil som skal vare lengst mulig. Pga et handicap må den antagelig bygges om nede ved beinet så foten ikke er nær gulvet. Det gjør at jeg kanskje må ha en bil som er romslig akkurat ved føttene.. Har du noen tanker? Ellers ønsker jeg en bil som varer lengst mulig. Trenger kun hengerfeste og aircondition, all annen elektronikk og tilleggsutstyr er unødvendig. Beklager snodig spørsmål....

Vennlig hilsen en med litt uvanlige behov mht bil.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-05-18 10:24:20 +0200

Heisann og takk for interessant spørsmål. Det finnes, dessverre ikke noen liste, eller gjengs mål som indikerer plassen til føttene. Men at det er forskjeller her er det liten tvil om. Det har jeg selv erfart, med mine store føtter (45-46) innimellom.

Jeg tenker at en biltype med flatest mulig gulv, noe som igjen ofte betinger tverrstilt motor / gir og forhjulsdrift nok gir et lite fortrinn i så måte. Kanskje også en bil der man sitter relativt høyt med beinene med nedover, enn langt framover.

Altså er vi fort på en type SUV eller litt høyreist crossover. Alternativt en type flerbruksbil ala Ford S-Max. Utover det kan jeg vel ikke akkurat skryte på meg å ha noen supertips til konkret modell. Men biler som Nissan Qashqai, Toyota RAV4 og den gjengen der kan jo være verdt å sjekke ut.

Volvo opplever jeg også som ganske store i fotbrønnen, det samme gjelder Mercedes og for såvidt andre store og brede biler. Håper at disse tankene kan hjelpe deg litt på vei.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-05-18 11:31:44 +0200

Også jeg har en ganske stor kropp, rett nok ikke Benny-size, men jeg er litt "feildimensjonert", med proporsjoner som minner veldig mye om en kjekk kar som heter Julius med adresse "Dyrehagen, Kristiansand". Derved trenger også jeg litt plass, og den blen jeg har prøvd (og jeg har prøvd mange) som hadde beste plass i forsetet, er VW New Beetle av første generasjon, altså den som ble produsert fra 1998 til 2010. Rett nok er det lite plass i baksetet når man har forsetet i bakerste hakket, men du og du, så utrolig mye plass man har foran i Beetle! Også til mine nusselige, mellomstore føtter med sko i samme størrelsen som Benny!

Nei, du sitter ikke "høyt" i Beetle, men hva er vitsen med det? Vil man sitte høyt kjøper man varebil! Men Beetle er mye morsommere å kjøre, vi hadde en såom konebil, og kjørte kontinuerlig med et stort glis om munnen. Beetle av denne generasjonen fåes med både 1.9 TDI og benzinere opp til 2.0, må bare prøves! Relativt billige er disse også, markedet for 3 dørs combibiler er ikke det store. The bottom line er at det er mye bil for pengene, morsom å kjøre, god plass foran og grei å eie. Med et forbehold: for å ha en slik bil bør man finne et autorisert tredjepartsverksted med en mekaniker som enten har pianofingre eller er veldig dyktig. Årsak: det er trangt i motorrommet, og det er et par tricks i ludo som å skifte lyspærer som krever sin mann. Den som vet hvordan man gjør det, skifter frontlyspærer på få minutter. Den som IKKE vet det, trenger fort en liten dag :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2020-05-18 10:09:30 +0200

Sett: 26 ganger

Sist oppdatert: May 18

Relaterte spørsmål