0

D6 Polestar Mod 2018

spurt 2020-05-17 19:36:52 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg har en Volvo V60 D6 som Jeg er superfornøyd med, untatt de gangene jeg har vært å kost meg litt på autobahn .Bilen har 230 Hk i diesel motor og 68 hk el-drift. Tilsammen 298 HK. Dette burde gå skikkelig unna på autobahn og det gjør opp til 155 km:/t. Deretter kutter el-motoren ut og videre akselerasjon blir da med en bil på Kun 230 hk. Med vekt på over 1900 kg er plutselig ikke bilen så rask lenger. Ingen hos Volvo har klart å fortelle meg hvorfor dette skjer. Det står heller ikke oppgitt noe sted at dette skal inntreffe. Jeg kjøpte en bil som skulle 298 hk, ikke bare innenfor visse hastigheter. Hva tror du dette problemet skyldes??

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-05-17 21:36:00 +0200

Hei Er litt komplekst dette men komputeren regner hele tide ut hvor mye kapasiteten som kan gå til lading av batteriene som igjen går til elmotoren. De fleste som kjører hybrid opplever dette nettop ved autobahn kjøring og når man kommer opp i kraft utak som gjør at det ikke er mer tilgang på el kraft stenges el motoren av og du har bare motoren som gir fremdrift ellers ville batteriene gått tomme.. Motoren ville måtte da lade hele tiden for det utaket som elmotoren forbruker og da ville det gått opp i opp så for å spare el motor og batterier slåes kretsen av. De 298 hk er bare en enkel måte å oppgi total kraft på men alle disse er bare tilgjengelige under visse forutsettninger og ikke til enhver tid og hele tiden. Hvis ikke Volvo kunne fortelle deg om dette har du ikke pratet med rett person.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar