0

Import av AUDI S2

spurt 2020-05-17 19:15:47 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, er på jakt etter ett greit eksemplar av Audi s2. Ser at disse kan skaffes i utlandet til grei sum, er ikke mange tilsalgs her i landet og ikke lett å få tak i. Lurte derfor på om du vet om noen firma som utfører import av eldre/veteran biler her i Norge?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-05-17 21:53:42 +0200

Hei Er noen transport firmaer som tar slike oppdrag ang frakt, besiktning og fortolling. Tar du et lite søk på Google om emnet så er det massevis av info om nettop dette.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-05-18 08:52:43 +0200

Heisann! Skjønner godt at det kan friste med en Audi S2. Dette er både en billegende og et samleobjekt. Får du tak i en fin og velholdt bil i god teknisk stand behøver dette slett ikke å være noen dårlig investering heller. Snarere tvert i mot – her kan nok prisene rett og slett øke ytterligere framover.

Som du selv er inne på; utvalget av slike biler er noe begrenset her i Norge. Ser man derimot til for eksempel til Tyskland får man plutselig en del mer å velge i og det er enklere å finne den man bilen som passer deg og ditt bruk. Men heller ikke i utlandet flommer det over av fine S2-er. Du spør om utgangspunktet om frakt og import til Norge. Jeg tenker at det er det minste problemet å bekymre seg over her. Det løser seg – når du kommer så langt. For jobben starter lenge før du er der ...

Audi S2 kom høsten 1990, som 1991 modell. Modellen ble produsert fram til 1996. Det er med andre ord en noe aldrende bil vi snakker om. Med alt det innebærer. Ganske mange av disse bilene har levd tøffe liv med mange eiere og hard bruk. Mange S2 har også blitt trimmet og modifisert underveis og noen har etter hvert gått ganske langt også.

Bilene er i utgangspunktet både solide og slitesterke. Men dette er også en biltype, som i alle fall jeg aldri hadde kjøpt usett og uten en grundig test, sjekk og gjennomgang først. Dette er en bil du absolutt burde dra ned å se på og sjekke selv før kjøp. Med mindre du har svært gode kontakter som du stoler på og som kan sjekke ut bilen for deg.

Men jeg er overbevist om at du ved å plukke ut en to-tre aktuelle kandidater du kunne tenke deg og reise ned å se på disse selv vil gjøre at du kommer hjem med den bilen som er "riktig" for deg. Det er også viktig å sjekke opp historikken til bilene. Det sier mye om hvilke liv de har levd. Bilene har også sine svakheter og "feller" . Noen deler er usannsynlig dyre og noen deler er umulige å få tak i nye. Andre ting er veldig kurant.

Du bør også lese deg opp på styrker og svakheter på modellen i forkant. Det finnes flere gode kjøpeguider og ulike forumer for disse bilene på nettet. Husk kunnskap et makt! Jo mer du vet og kan om en bilmodell, jo større er sannsynligheten for at luker ut dårlige biler og sitter igjen med riktig bil til slutt.

Jeg ser at prisene varierer ganske mye for tilsynelatende ganske like biler også i tyskland. Jeg tror at det du fort må regne med nærmere 30.000 Euro for en fin bil i god teknisk stand her. Jeg vil også anbefale deg å velge en som er så original som mulig.

Når du har kommet dit er det tid for å begynne å tenke på transport, fortolling og moms. For ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar