0

S-max kontra Peugeot 5008

spurt 2020-05-13 18:12:49 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Får tvillinger nå i oktober og har ei tulle på 1.5 år. Så trenger å bytte bil med en som har 3 Isofix. Hvem anbefaler du og Evt er det noen andre alternativer? Det finnes vel ikke noen el biler med 3 Isofix og hvorfor er det ikke fler som har det.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-05-14 10:44:56 +0100

Ja, det finnes flere gode alternativer her, i ditt sted vlle jeg satt av tid til en prøvekjøring av Skoda Superb...det er en bil med flere fordeler i forhold til de to du nevner. Du finner en grei oversikt over aktuelle kandidater HER: https://www.carwow.co.uk/best/cars-3-...

Legg til at Møller også tar inn en flerbruksversjon av Caddy...det er en grei bil med et hav av plass og det du ønsker deg: 3x isofix!

Som du sikkert også ser, om du har et kjøremønster som kan tilpasses elbil, og ellers kan leve med de problemene du får på kjøpet med en Tesla, så har du et elektrisk alternativ. Hvorvidt Audis elbil har 3x isofix, er jeg usikker på.....men det er der som ellers: 3 isofix-seter krever noe mer bredde bak i bilen enn det som er vanlig. Det er i et nøtteskall grunnen til at det ikke er spesielt mange biler som har 3x isofix...det er rett og slett ikke plass til det! Legg til at det for mange biler knapt nok er mulig med med et fremoverlent barnesete på førersiden....selve kupeen må være større for at de som har mer enn to barn skal kunne få med seg hele flokken på tur! I et land som Norge, der politikerne har en tendens til å fastsette avgiftsnivået ut fra at vi alle bør kjøre småbiler, helst mopedbiler, "for mijøets skyld", er det på ingen måte enkelt for barnefamiliene! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger