0

Volkswagen scirocco 2009

spurt 2020-05-05 04:42:04 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei jeg har lenge lett etter et nytt eksosanlegg med høy god lyd men klarer ikke å finne noe bra Har dere noen tips på hvor jeg kan finne det?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-05-05 13:52:05 +0100

"Høy god lyd" er ulovlig, og det er en ekstrem purke-magnet. Kommer du ut for rette mann, du vet, han derre med skinnfrakk og båtlue, river han skiltene av på stedet. Anbefales IKKE. En helt annen ting er om du vil ha bare "god" lyd, kall det gjerne LITT mer bass og raping. Da ser du mot Tyskland, du legger inn "scirocco tuning teile" i google, det gir deg side opp og side ned med firmaer som leverer morosaker til Scirocco, også eksosanlegg. Men....det er et STORT men: du sjekker med din lokale trafikkstasjon hva som må til for å få GODKJENT slike ting hjemme i Norge, og du kjøper KUN deler som er TUV-godkjent, MED dokumentasjon. Det koster en del, men det sparer deg for trøbbel og gråt og tenners gnissel senere.....det er f.ex kjipt å måtte holde seg med to eksosanlegg for å vippe over hver gang det er tid for EU-kontroll. Dessuten....om du skal selge bilen en gang i fremtiden, blir det plutselig veldig vanskelig å selge bilen med et ikke-godkjent eksosanlegg.

Ja, som nevnt, det koster, både tid og penger, men om du mener det er "bare tull" å bry seg med sånne bagateller som godkjenning, ja da kan du like godt ta frem baufila og skaffe deg godlyd på den måten....det er visstnok populært den dag i dag i dalstroka innafor.....anbefales IKKE!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar