0

Har du anbefaling til hvilket merke på bildeler

spurt 2020-05-04 13:04:07 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Jeg har planer om å bytte ut hele bremsesystemet på min toyota yaris hybrid. Dermed lurer jeg på om du har noen gunstige tips til eventuelt hvilket merke jeg skal gå for eller om jeg skal forholde meg til toyota sine egene deler?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-05-04 16:09:59 +0100

Hei Du sier du skal bytte ut hele bremse systemet men det høres jo ganske drastisk ut og omfatter en hel røys med komponenter og dertil hørende kostnader så regner med at det er skiver og klosser du mener. Premium er fks Brembo, Ate, Bosch og Delphi sammen med en del andre fabrikanter men velger du blant disse så er nok prisene for disse delene ikke så langt fra Toyota deler.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-05-04 16:25:35 +0100

Helt korrekt som Kviasen sier....ellers har jeg hatt gode erfaringer med bildeler.no opp gjennom åra, rask levering og helt ok kvalitet. Både denne sjappa og skruvat.no har deler i søkk og kav til alle populære bilmerker og modeller, ikke uvanlig at det dreiser seg om deler som er identliske med orignaldelene, det eneste som skiller er merket utenpå emballasjen. The bottom line er likevel at det koster lite å sjekke prisen hos Toyota...sånn at man ikke går over bekken etter vann. Mhp vår alles kjære Biltema er jeg litt mer skeptisk, det er noe variabelt hvor delene egentlig kommer fra, og de som står bak disken på Biltema har ikke riktig samme kompetanse til å svare som når du ringer f.ex Bildeler.no. Husk ellers å ha rett verktøy klart før du går i gang! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar