0

Problem med BMW 3-serie

spurt 2020-04-29 16:08:06 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg har en BMW 3-serie E46 sedan 316i 2004-modell. For det første lurer jeg på om den har registerkjede eller registerreim. Jeg kan ikke så altfor mye om bil, men det ser ut som den har registerreim, men jeg trodde de fleste BMWer hadde registerkjede. Tidligere eier sa også det, at bilen har registerkjede.

Jeg har også et annet problem. Av og til er det som om clutchen henger seg opp. For eksempel når jeg har giret til 2. gir, og når jeg da trykker inn gasspedalen så er det ikke skikkelig respons. Uansett hvor langt ned jeg trykker den så gir ikke bilen skikkelig gass. Altså den går fremover, men jeg merker tydelig at det ikke er som det skal, og det er vanskelig å komme opp i skikkelig fart. Det hjelper hverken å gire opp eller ned. Clutchen kan fortsatt trykkes inn og virker som normalt.

Dette problemet skjer ikke hver gang jeg kjører, det har skjedd totalt 3 ganger, senest i dag. Så jeg vurderer nå å ta bilen til verksted. Jeg har lest at det kan ha med en defekt vaier/slange fra bremsevæskebeholderen. Vet du hva som kan være galt? Takk på forhånd.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-29 18:34:32 +0100

updated 2020-04-29 18:35:16 +0100

Hei Bilen har kjede, normalt er det på disse problem med enten tenn plugger, coiler til tenn plugger eller veivaksel sensor og dernest har de problem med veiv ventilasjonen dette ser du hvis du tar opp olje påfyllingslokket og det ligger et hvitt majonesaktig belegg under lokket. Kjedestrammeren er også et problem og det er laget en oppdatert versjon men jeg tror din bil som er 2004 hadde denne orginalt. Hvis du skal på verksted kan de lese av feilkoder som vil gi en pekepinne på hva som er galt.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar